Thursday, September 24, 2009

LA MULTI ANI (SI) BLOGULUI MEU

Noroc cu Joker care mi-a "sunat" alarma de desteptare! Pe 20 septembrie am implinit si noi (eu cu blogu' meu) un anisor!! Ce timida mi-am scris primul post (o propozitie doar), si uite-ma acum "ce mare" m-am facut!! LA MULTI ANI BLOGULE SI BLOGERI!!!

Wednesday, September 23, 2009

The painted veil

Sometimes the greatest journey is the distance between two people ... aceasta este motto-ul filmului "The painted veil". Desi ceva mai vechiut (facut in 2006), abea l-am vazut acum doua zile, altfel nu prea scap filme pe care mari actori ca Edward Norton si Naomi Watts - in cazul de fata- isi pun semnatura. Un film tulburator care si-a meritat premiile din plin, iar coloana sonora...nu am avut demult asa revelatii! Va las sa ascultati!

Sunday, September 20, 2009

Villers-la-ville












imaginea ce se vedea pe fereastra de langa masa noastra

Ma "certa" Pascal deunazi ca facem un milion de treburi si activitati pentru si in casa, dar mai nimic pentru noi, adica pentru placerea noastra (e secret-el nu stie-dar facutul de treburi prin casa ESTE o placere pentru mine...). Ma rog, dupa ce stau pe net vreo doua ore, revin la ideea prima a lui Pascal de a vizita ruinele unei manastiri din zona valona. Am mai trecut pe acolo si am fost impresionata de ruinele acopeirte de iedera veche, poate de sute de ani! Pranzul l-am luat la "taverna morii", chiar vis-a-vis de ruine, intr-o atmosfera autentica de castel medieval. Nici urma de kitsch, peretii vechi si toate detaliile vorbeau despre alte vremuri, atat de convingator, incat devenea o aventura cam creepy sa te duci la toaleta prin coridoarele intunecoase si bantuite de "umbre" (da, parea bantuit locul!)brrr!!!