Tuesday, November 17, 2009

Ghinioanele se tin de mana!

Pai cand vin,vin toate odata!Sa va spun de ce:ieri, pe la pranz (cand tocmai ma pregateam sa scriu un post despre weekend-ul petrecut in Germania si sa schimb pozele pe Picasa), aud o bufnitura in spatele meu. Acum doua saptamani am cumparat un Play station 3. Ieri era pe jos! Si bineinteles a facut si o gaura in noul laminat!!!Etajera din perete s-a slabit...si au cazut toate (Playstation-ul si digicorder-ul). Ma rog, eu care sunt stresata la maxim ca nu mai terminam cu moloazele din casa...va inchipuiti cum a fost pt mine sa vad ca in loc sa terminam ne aucam din nou!!Am schimbat Playstation-ul care nu mai gasea hard-ul corect, slava Domnului nu avea urme de soc si cazatura deci am sunat la magazin si am spus ca:"nu stiu domne ce are, ieri mergea si azi nu mai merge, cica nu gaseste hard-ul! Pai e posibil dupa numai doua saptamani???!!!!" Au schimbat masinaria imediat si cu scuzele de rigoare (d'asta iubesc eu tarisoara asta), nenea cu laminatul vine luni si ca bonus ne repara si etajera...ma rog,totul parea OK. PAREA! Adica era, dar seria de ghinioane nu se sfarsise inca! Pe la 7 seara cand il asteptam pe nenea instalatorul, aud o alta bufnitura groaznica, de data asta afara, dar nici nu ma sinchisesc sa ma uit pe geam, crezand ca e pe la vecini. Dupa 10 min. suna cineva la usa, eu deschid fericita ca in sfarsit a venit instalatorul care intarzia...surpriza, erau vecinii de vis-a-vis, cu poarta mea in brate, si ma anunta cu milioane de scuze ca masina lor a luat-o la vale si a intrat in poarta mea si in gardul meu cel nou!!! Adicatelea, ei au cumparat o masina noua, frana de mana e un buton de care au uitat, si cum driveway-ul lor e in panta, asa cum e normal sa fie, si cum nu au gard ori poarta ori nimic, masinuta lor cea nabadaioasa a pornit-o la plimbare si prima opreliste pe care a intalnit-o a fost gardul meu!! Bineinteles ca oamenii sunt asigurati si vor plati reparatiile, s-au scuzat de cel putin 5 milioane de ori, dar nervii mei, mizeria aferenta, sculatul la 6 dimineata, facutul de cafele, etc, cine dracu' le plateste??!!!
Altfel, va inchipuiti ca nu mai am chef sa scriu despre cum a fost in Germania, am sa va spun doar ca piscina a fost SUPEEEERRR, cu apa termala care avea vreo 36 de grade, asa ca in cada, de nu ne mai venea sa plecam de acolo, ca parcul si lacul de langa hotel (cu lebede negre) a fost un vis, si ca daca aveti ocazia sa mergeti la Soest, faceti-o ca tare e frumos! Dar asta daca vrei o vacanta calma si idilica, ca mai mult sunt oameni care vin la refacere acolo, la apele termale din imprejurimi. Tot acolo am mancat cele mai bune raviolini cu sos gorgonzola si nuci! Offf, ca imi lasa si acum apa in gura!Balciul la care si pentru care am fost acolo, cel mai mare din Europa, a fost super, pana e la 8 cand s-a aglomerat asa de tare ca nu te mai puteai misca in marea de oameni si ne-a trebuit 1 ora sa parcurgem cam 150m si sa iesim de acolo, deci NEVER AGAIN! Dar pt cine serveste astfel de distractii...enjoy!
Cam asta e, va las sa vedeti poze (m-a fascinat mica statuie cu un nene cu alaria in mana si o tanti cu umbrela-cand e vreme frumoasa nenea este iesit in afara, cand ploua, tanti cu umbrela este iesita de sub micul "acoperis". Cum, e un mister! E un mecanism, face cineva schimbarea, habar n-am, poate descoperiti voi si-mi spuneti ca nu-mi plac misterele neelucidate), eu ma cufund din nou in depresia si indigestia pe sistem nervos care imi patroneaza viata in ultima perioada! Pe curand sper, pe vremuri mai bune!!