Thursday, November 5, 2009

Alte cupluri favorite

Shiobian and Kris - un alt cuplu super! coregrafia este semnata de aceeasi inegalabila Evghenia! Daca aveti rabdare sa vedeti comentariile juriului, este tipa cu bluza beige si par lung, care primeste felicitarile juriului si multumirile concurentilor!
Apoi este Lorenzo care este favoritul meu, dar bietul baiat a avut tare mult ghinion. La selectii si-a scrantit degetul mare de la un picior,apoi in primul show, la sfarsitul dansului si-a rupt un tendon (sau ceva de genul asta) si nu a mai putut continua show-ul! A fost partenerul Oonei cu care sper in curand sa gasesc ceva videouri. Oricum, veste buna este ca lui Lorenzo i s-a promis un loc in showurile live (fara sa mai treaca prin pre selectii, anul viitor! Hai sa vedem ce-o iesii...!
Ultimii sunt Virgil si Marleen...culmea...Marleen si-a fracturat si ea degetul mare de la picior, Virgil a primit o alta partenera...si saptamana trecuta au iesit din concurs. Virgil a fost cel mai popular tip din concurs!
Ah,da! am gasit doua videouri cu Oona si Remy! Am uitat sa va spun ca in timpul preselectiilor Oona a avut o problema la o coasta! Ce sezon cu peripetii!!







object width="560" height="340">



Tuesday, November 3, 2009

Ce ne place la TV

Suntem pur si simplu innebuniti dupa "So you think you cand dance". Titlul spune totul, este un concurs de dans in format american care ne-a luat "piuitul", si asta mai ales datorita calitatii de exceptie a candidatilor! Bineinteles ca avem favoriti, pe cei din video-ul de aici, dar mai toti sunt super buni. Nu am crezut ca sunt atat de multi pustani care pot dansa la un asemenea nivel, multi dintre ei fiind amatori, dar indragostiti de aceasta frumoasa arta. din pacate nu am gasit pe You tube toate filmulete pe care as fi vrut sa le anexez, dar promit sa revin cu un post daca le gasesc mai tarziu. In cea de a doua saptamana, cei doi, Els si Angelo au creat un moment de antoogie, dansand un quick step pe muzica lui Nat King Cole, zic eu, mai bine decat au facut-o la vremea lor Fred Astaire si Ginger Rogers. Este adevarat ca si coregrafa, campioana mondiala de ballroom dancing, este o tipa deosebita din toate punctele de vedere si toate coregrafiile pe care le-a semnat in acest concurs au fost de exceptie!Producatorii concursului au facut un gest super frumos aducand-o pentru doua saptamani pe mama lui ANgelo in Belgia, din Curacao! Nu se ai vazusera de trei ani! Va inchipuiti ce moment emotionant, sa-ti vezi baiatul, favorit al unui concurs cu rezonante internationale (premiul este un rol in Hair Sparay pe Broadway, si 20000 euro cash!), dupa ce i-ai dus dorul timp de trei ani!
Apoi este Oona, care face pereche tot cu un dansator de culoare dupa ce partenerul ei si-a fracturat genunchiul la primul live show, chiar la finalul numarului. Oona este o dansatoare desavarsita, mica, diafana, cu un complex de trairi uluitor, pe care reuseste sa le transmita fara prea mare efort. Mie personal imi pare si uluitor de frumoasa, cu un aer de usor mister, si o feminitate cum rar mai intalnesti. Din pacate, am gasit doar o poza...nu am gasit un video sa o puteti vedea dansand...se merita!! Deci, cam asta asteptam noi cu sufletul la gura in fiecare duminica