Saturday, July 25, 2009

Leapsa muzicala

Took it from Dili....(man, that's a difficult one!)

1.Who I am? Pleasantly disturbed - Simple minds
2.What was this day like? White hot day - Simple minds
3.What should I do with my life? Money for nothing - Dire straits
4.What are my parents like? De profundis - Dead can Dance
5.What is love? I belong to you - Lenny Kravitz
6.What I do in school? All I have to do is dream - Nitty Gritty Dirt Band
7.What’s my motto? All you need is love - The Beatles
8.What is the first thing I think first time when I wake up? Alive and kicking - Simple minds
9.What is the first thing I think when I see my teachers? The carnival is over - Dead can dance
10.What is my life like? Strawberry fields for ever - The Beatles

ooooffff....finally...finished...that was a hardy!! Maybe also because I am bad in remembering titles..;anyway, I am gonna put my husband in trouble and pass it to him. Pascal...here you go baby!!

Thursday, July 23, 2009

Ploua,ploua,ploua!!

Si ca sa imi faca mie in ciuda, ploua intr-una!! Sunt o comoara la casa omului cand ai un proiect de facut! Sunt o kamikaze! Daca am ceva de facut, nu dorm,nu mananc, nu ma duc la wc pana nu termin ce am de facut, ma gandesc pana la obsesie cum sa fac sa fie cat mai bine, cat mai eficient, cat mai rapid, sa gasesc cea mai buna solutie. si uite asa, pentru ca suntem in lucrari, a inceput sa ploua!!! Credeti ca asta ma va opri din a munci afara??!! Ooooo nuuuu!! si aici poate sotul meu va intelege mai bine ca s-a insurat cu o maniaca compulsiv obsesionala si va cere divort (doamne fereste, sper ca nu!!). ei bine, ploaia asta ma isterizeaza, ma va incetini, dar nu ma voi opri!! Uite acum realizez eu cat de tare m-a afectat comunismul, si cat de adanc este intiparit in mine...sau poate nu are nici o legatura, poate pur si simplu...asa sunt eu! Spor la treaba si voua, ca eu una am, desi ma visez in sudul Frantei...offf

Monday, July 20, 2009

Pozele din Touquet








Cum va spuneam...

Cum va spuneam, sunt cuprinsa de microbul terasei. Au venit niste nene sa vada la fata locului cam ce vrem noi, sa ia masuri si sa ne promita ca ne vor face o oferta, dar cand am facut noi un calcul rapid si am realizat ca numai materialele ne vor costa mai bine de cinci mii de euro, si deducand ca oricine va veni va avea cam de munca cel putin 10 zile, ca ne vor arunca un pret de cel putin 30 de euro pe ora (toate astea fata TVA!!), ne-a cam luat cu rece pe sira spinarii si cu miros de dezamagire. Asa ca am stat serios de vorba cu al meu sot si l-am intrebat daca vrea el sa fie eroul meu si sa se inhame la o astfel de treaba, stiind ca nu este chiar un priceput in d'alde d'astea, si nu are nici cea mai vaga idee despre cum se pun placi pe terasa, cum se pune o scurgere, etc...totusi, a indraznit sa spuna:DA! Si cum gasesti orice informatii doresti pe internet de la cum se pune un bec pana la cum sa construiesti o casa, si cum are destui colegi care de nevoie si-au facut tot felul de chestii pe acasa, ne-am hotarat sa avem un curaj nebunesc si sa purcedem la treaba. Deocamdata adunam materiale, si am gasit niste chestii foarte misto...Ieri am avut o mica vacanta in Franta, in Le Touquet, un loc in care vin parizienii la mare, un orasel dragur dar foarte aglomerat, si desi nu m-as fi asteptat vreodata, am gasit aici mobila de gradina visata (care in mod normal costa vreo 2000 euro, dar aici avea o reducere de 650 euro. De curiozitate am intrebat daca am putea sa comandam asa ceva in Belgia, iar cucoana amabila ne-a spus ca ne-o poate livra pe asta la domiciliu cu numai 150 euro (tinand cont ca sunt cam 200 km, am spus "ok"! Si uite asa ne-am facut cu mobila! As fi vrut sa o iau pe cea alba, dar era cam lunga, si m-am gandit sa-i fac pe plac lui Pascal care o prefera pe cea antracit, asa ca....o vedeti in poza! Apoi, azi am gasit un parasol super misto, cu o deschidere de 3 m, cu design super misto, cu un picior care se umple cu apa si nu trebuie sa mai pui pietre a sa-l tina ca lumea (mi se pare o porcarie cand ii aud in magazin ca imi recomanda sa pun pietre pe piciorul parasolului ca sa nu-l ia vantul!!). Cam cu asta ne ocupam noi zilele astea, asa ca nu ne dati disparuti daca nu aparem pe blogosfera! Urati-ne noroc ca avem multa nevoie, daca Pascal reuseste sa duca proiectul asta la bun sfarsit, ne putem uita in urma si putem avea satisfactia ca am salvat pe putin 6-7 mii de euro! Ne auzim cu bine!