Saturday, February 13, 2010

Sa aveti o zi plina de iubire!!

Sunt atat de nerabdatoare sa plecam maine, incat nu pot sa dorm! Ma dau cu surf-ul pe net, si cautand idei de interioare orientale (asa de distractie ca nu cred ca schimbam mobila pana nu se face Luca mai marisor), am dat peste un resort in Tailanda de zici ca-i paradis. Cea mai ieftina viluta costa in jur de 700 dolari pe noapte...dar eu una tot m-as aventura asa ca la vreo 3-4 nopti, nu de alta dar sa am amintiri de care sa ma bucur toata viata, si zic eu ca se merita sacrificiul! Ia luati de check-uiti this out, si sa mai imi spuneti dupa aia ca nu credeti in rai!!
Pana una alta ne ducem colea in Olanda, mai prin vara in Spania si in late summer tragem o fuga de vreo saptamana in sudul Frantei...dar desi aman Tailanda, nu o scot de pe lista!
Sa auzim de bine, Dili draga: LA MULTI ANI CU SANATATE SI IUBIRE-UN MILION DE IMPLINIRI! si va doresc sa simtiti si sa daruiti iubire pe 14 februarie!

Sunday, February 7, 2010

Spania in mai

Planuim o vacanta in luna mai, asa, ca sa ademenim vara sa vina mai repede, cel mai probabil in Spania. Nu ma pot hotari insa in privinta vilutei. Asta, asta sau asta? Voi ce ziceti?