Thursday, November 5, 2009

Alte cupluri favorite

Shiobian and Kris - un alt cuplu super! coregrafia este semnata de aceeasi inegalabila Evghenia! Daca aveti rabdare sa vedeti comentariile juriului, este tipa cu bluza beige si par lung, care primeste felicitarile juriului si multumirile concurentilor!
Apoi este Lorenzo care este favoritul meu, dar bietul baiat a avut tare mult ghinion. La selectii si-a scrantit degetul mare de la un picior,apoi in primul show, la sfarsitul dansului si-a rupt un tendon (sau ceva de genul asta) si nu a mai putut continua show-ul! A fost partenerul Oonei cu care sper in curand sa gasesc ceva videouri. Oricum, veste buna este ca lui Lorenzo i s-a promis un loc in showurile live (fara sa mai treaca prin pre selectii, anul viitor! Hai sa vedem ce-o iesii...!
Ultimii sunt Virgil si Marleen...culmea...Marleen si-a fracturat si ea degetul mare de la picior, Virgil a primit o alta partenera...si saptamana trecuta au iesit din concurs. Virgil a fost cel mai popular tip din concurs!
Ah,da! am gasit doua videouri cu Oona si Remy! Am uitat sa va spun ca in timpul preselectiilor Oona a avut o problema la o coasta! Ce sezon cu peripetii!!







object width="560" height="340">



No comments: