Saturday, May 2, 2009

Brocante in Fays





7 comments:

Dili said...

Georgiii, bine-ati revenit!!! Ma grabesc sa citesc postul despre saptamana aceasta, dar am remarcat in ultima poza faptul ca se poarta egari cu danteluta pe sub blugi, sarutmana de pont :D. Asadar au si ei talciocul lor, bine-asa!

Anonymous said...

E un fel de targ/talcioc sau...?
Detalii?!

Georgi said...

@Dili: eu nu am observat, dar merci de pont :))
@joker
Da, targ de vechituri. In mare majoritate (fiindca aici lumea se da in vant dupa antichitati)sunt oameni care vin cu tot felul de chestii decorative vechi (vaze,lampi,papusi,candelabre,etc),dar sunt si tipi care vand DVD-uri, carucioare, jucarii sau tot felul de chestii pt copii de care nu mai au nevoie si sunt in stare buna, etc. Se mai vand bine discuri de vinil, iar cand este un talcioc mai mare, atunci gasesti chiar de toate, ce cu gandul nu gandesti!:) Am pus poza cu taranul din Faye (ala cu palarie) ca mi s-a parut asa de tipic taran Bastogne (cum vezi pe aici prin reclamele pt branza):)

Dili said...

... si eu iar ca baba curioasa: si ce fel de tort va avea Luca? :D

Coana Zoitzica said...

hei, ce mai faci?
ai disparut? esti ok?

Georgi said...

@Dili
MMM, un tort cu Ursuletul Winnie de pooh, nu de alta, dar noi il alintam pe Luca inca de cand era in burta cu numele de Pooh!O sa arat poze.
@Miss
Sunt ok, doar ca am ceva probleme de sanatate si alergaturi. Am terminat cu maseaua si am luat-o cu lumbago! azi am fost din nou la chiropractor.

Dili said...

Buuun tortuletul, dar n-ar putea egala niciodata dulceata personajului sarbatorit! Pup Luca!