Tuesday, May 19, 2009

I am siiiick!!!

Now that Luca is almost ok, I got sick!! Pain in may throat, stiff neck, blocked nose and a mood of killing someone!!! I really hope that by the end of the week, when the good weather finally will "arrive" here, I am gonna be ok, so that I can ride my new bike.

13 comments:

Coana Zoitzica said...

multa sanatate georgi.
o sa fie soare la final de saptamana, ca si eu incerc sa ies cu bicla :))

Georgi said...

multumesc, dar parca boala abea a inceput sa-si faca de cap! Oricum, eu tot sper!:)

Dili said...

Nuuu se poate, esti a 3-a persoana de care aud asta cu gatul in cateva zile, SANATATE MULTA!!! Asa am patit si noi, Ralu, apoi Dani apoi eu, dar toti separat, si pe mine m-a tinut o sapt, sprayul de gart era singurul care-mi usura durerea. Bine ca n-ai febra, baga sodouri, comprese cu cartofi si spirt si suge ce-ti zice dl dr... ca tre' sa ryde the new bike !!! Puuup!

Anonymous said...

A trecut ceva timp de cand ai primit-o si inca nu ai incalecat-o?! Te inteleg perfect
Anyway.....multa sanatate Georgi

Dili said...

Ce faci Georgi, cum mai esti acum dupa un nani bun? Am vazut la meteo ca acus pleaca frontul ala cu ploi de la voi si tre' sa probezi bicla :D

Georgi said...

Buuuuna Dili!!! Sunt mult mai bine de cand m-a doftoricit Pascal, dar totusi...cum zici si tu, spray-ul pt gat este singurul care-mi ostoieshte durerea, dar e tare ca dracu', imi vine sa vars cand imi dau cu el in gat...ma rog...azi vad ca e cam innorat, dar ieri a fost super misto, si maine trebe sa fie si mai si! Azi e ultima tura pt Pascal, apoi avem o saptamana lunga si frumoasa sa fim impreuna si sa mergem prin diverse locuri! Abea astept!
@joker
Multumesc pt urari, sper din toata inima sa fiu bine!Da, inca nu am avut ocazia sa o calaresc putin : Ce se aude cu pozele de pe Picasa? Spuneai ca faci un albumas cu pozele de la muzeu si poate mai multe poze din Croatia? Astept cu nerabdare :)

Stelian Muscalu said...

:-( muuuuulta sanatate. ai grija de tine si ai grija sa nu o dai si la altii

Dili said...

Hei ma bucur ca esti nitel mai bine, a avut cineva grija bine de tine :P Buna treaba cu turele astea, aveti ocazia sa stati mult timp impreuna chiar daca 24 de ore de munca e greu. Bravo, hai ca acus e weekend.

good girls go to heaven bad girls go everywhere said...

Sanatate, Georgi!!!
Cum facusi, bre, de te imbolnavisi? Pai tu vrei sa rugineasca minunatie de bicicleta? Fa-te bine si bucura-te de un weekend linistit. Te pup!

Anonymous said...

@ Georgi

Gata albumul Croatia.

Georgi said...

va multumesc mult la toti!! Joker, daca reusesc, am sa intru pe pagina ta sa vad albumul. De cateva zile (aproape o saptamana)am probleme cu blogul, pot sa intru pe alte bloguri (nu toateà, dar nu pot lasa comentarii, iar pe blogul meu nu pot posta! va anunt cand ma fac bine, si eu si blogul.:)

Georgi said...

@dili
Pascal nu lucreaza 2' de ore, as innebuni daca ar fi asa, lucreaza 12 si apoi e acasa 24. Iar o saptamana din doua e liber. Destul de misto programul, desi e greu cand e plecat, mai ales cand munceste de noapte.

Dili said...

Eee merci pentru lamuriri. dar ai grija la infractori, daca ma vedea al meu sotior ca dadeam asa detalii ma punea pe fuga :-)) Obsedati romanasii astia de hoti, nu? :DD

Te cred ca e greu cu asa program, macar se compenseaza si aveti si voi putin timp toti trei... hai sa mai faceti poze in padurea acea pe care o iubesc eu cand va mai plimbariti!