Thursday, May 7, 2009

More pictures







More pictures from the back yard (I've seen they had success!). This time from last year, our first festive BBQ after we moved in!

8 comments:

Anonymous said...

frumoase lampadarele chinezesti

Georgi said...

yeap!am un "stres" cu ele...!!:)

Dili said...

Superba atmosfera.... va fi si un lampadar cu Winnie the Pooh sambata?:D Pare atat de intim dar primitor, mai ales ca au mai aparut un fotoliu si un gratarel..

Coana Zoitzica said...

piticul atomic este incredibil. eu cred ca ai lumbago de la el si tu ne spui noua ca de la flori :)

Georgi said...

@dili
hehe, pai fara gratarel se poate?!!!nu, nu am gasit lampadar cu Winnie, dar are o lampita la el in camera cu Winnie, si cand aprinzi lumina Winnie deschide ochii, cand o inchizi, se culca! foarte haioasa. Chiar am sa pun o poza cu Luca in prima seara aici, si cum am agatat lampa cash, intr-un singur cui, ca nu am mai stat sa batem cuie in pereti!
@miss
SI de la el, ca trebuie sa-l alerg,sa-l si prind, sa-l ridic in brate!! Azi ma doare spatele nasol,se vede ca nu e Pascal acasa sa faca el toate treburile astea!Dar de declansat s-a declansat de la gradina!

Coana Zoitzica said...

nu pot sa cred!!!! cum poti sa dai vina pe baiat??? e asa haios in sosete.

Georgi said...

hahaha!!!nu pot sa cred ca esti asa de dracushooooor instigatooooor!!!!hahahahaaha

Good girl said...

Dupa principiul buna ziua mi-ai dat, belea ti-ai capatat, care nu o veni in vizita la voi! Si dupa cum ti-am mai spus, ca sa nu vin cu mana goala, aduc si gasca de bloggeri cu mine. :D