Thursday, July 16, 2009

Am fost la circ


Cam pretentios spus "circ":pe o scena improvizata, doi acrobati si doi "muzicanti" (care au facut super muzica, am sa incerc sa pun pe blog unul dintre cantecelele pe care le-am inregistrat pe telefon)au dat o reprezentatie super originala si haioasa. Sunt o trupa din Spania, care dau reprezentatii gratis (desi poti cumpara un tricou la sfarsitul spectacolului cu 10-12 euro), iar aici s-a intamplat pe pajistea din fata bisericutei din apropierea casei mele, bisericuta cu care am postat ceva fotografii in primavara si care imi place nespus! Nu au fost puzderie de oameni, dar cei care au fost, mai ales copiii s-au amuzat teribil, si in ciuda vantului cam nebunatic ne-am simtit super bine, am dansat,am aplaudat, am strigat tot felul de chestii in trei limbi (engleza,franceza si spaniola),iar muzica, am sa ma repet, a facut toti banii (ah, am uitat ca a fost gratis!) :) Pe bune, super misto, super originala si foarte antrenanta! Trupa se cheama "circ panic", si au si un site pe care ma voi uita dupa ce scriu acest post. Scuze pentru calitatea fotografiilor, au fost facute cu telefonul!

3 comments:

Jokerstyle said...

Manifestarile astea pe strada prind din ce in ce mai mult si chiar mi se par foarte ok.
Sunt un fel de rama de lansare pentru cei care ...au avut mai putin nororc sa zicem

georgi_claudia said...

da, intr-adevar, si nu intotdeauna "mai putin noroc" inseamna si "mai putin talent". chiar sunt talentati si au numere originale, iar daca te uiti pe sit-ul lor, poti asculta si ceva muzica in clipul de prezentare. Eu am probleme cu blogul, abea reusesc sa intru, deci nucred ca pot pune un cantecel, care oricum nu se aude foarte bine.:)

Dilimache said...

Ei ce dragut, privind pozele am avut un flash cu Sighisoara de acum doi ani :D. Frumoasa treaba fac oamenii astia, cred ca le place mult sa calatoreasca...
Wow, am cautat si eu la rpezeala si am gasit asta : http://www.youtube.com/watch?v=sEeJJ3HyvVY, mai nene misto muzica, si e perfect adaptata actiunii. m-am inchipouit langa voi pe pajistea aceea.... frumos mai, sa ne mai delectezi cu astfel de povestioare.