Monday, August 17, 2009

Nu e gata,dar pe aproape!




Cam asa arata terasuca in faza asta. Nu e gata, pentru ca ne-au ramas cam multicele placi, si ne-am gandit sa mai cumparam cateva si sa facem si cararea din jurul casei plus cea de la intrare catre intrarea casei in acelasi stil, deci punctul terminus se va atinge joi. Tinand cont de faptul ca vineri plecam dis de dimineata in scurta noastra vacanta, se anunta niste zile foarte stresante, din nou! Ne pregatisem sufleteste si mental pentru ideea ca totul va fi gata vineri, care a fost ziua ce a incununat o saptamana intrega a de sapaturi, stres, bataturi, efort impins la maxim, roabe de pamant si pietre carate cu sudoarea curgand rauri, palisade de beton sparte la ciocan...etc....Vineri a inceput la 6 dimineata, cand ne-au venit ceva ajutoare de specialitate si camionul cu amestecul special de nisip si ciment ce trebuie pus ca baza pentru placi. Ooooppps, amestecul nu e facut cu nisip de ploaie (?! asa zicea sefu'), ci cu nisip de mare, care are sare in el si asta pateaza piatra daca e folosit sa faci mortarul cu care fixezi placa de piatra pe baza. Deci, ok, folosim baza, dar fugi la alta firma (Thanks God era chiar pe strada paralela cu a noastra) care foloseste nisip de ploaie si cumpara nisisp special pentru mortar. Nu va mai spun cum a fost vineri, am cazut ca mustele...dar va spun ca stresul nu s-a incheiat nici pe departe, caci mobila nu a sosit inca (nu ar fi chiar asa de rau, ca si asa nu vrem s-o inghesuim in garaj pana se termina cu prafaraia, cimentul, nisipul etc), doar ca vrem sa fie aici cam pe joi, inainte de a pleca in vacanta. Cam asta deocamdata, o sa mai punem poze cand e totul aranjat asa cum am planuit! Sa auzim de bine si zile de vara de neuitat va doresc!

4 comments:

Anonymous said...

Heey se pare ca duzina de chinezi despre care ii ziceam si lui Pascal si-a facut treab :)). Unde mergeti in vacanta?

Dili said...

Mama e dragut foc, si cum o sa arate cu tot cu mobilaaa, daca te pozezi si la masa pe canapeaua aia cu o cafeluta cu lapte in fata m-ai omorat! Hai ca-n 3 zile ati scapat de stres! Inca putin!!!

Georgi said...

Multumesc pentru aprecieri, dragii mei, va tinem la curent cu evenimentele!

Georgi said...

ah,da, pana la urma mergem in Franta in vacanta, intr-un orasel care se afla la 10 min.de granita cu Germania si Elvetia. Vezi postul "un an de la nunta", acolo poti vedea pozele locului.Vineri dimineata plecaaaaaaam!!!