Wednesday, August 19, 2009

Poze de la plaja







In sfarsit, pentru prima oara anul acesta, am avut si timpul necesar, si vremea corespunzatoare unei escapade la mare. Am ales Olanda, la vreo 20 km de locuinta noastra, si asta pentru ca era "piata de seara" (cum altfel as putea sa traduc?) in oraselul de langa plaja. altfel, si plaja "belgiana" se afla relativ aproape, la 25 km. "Avond markt" inseamna lume multa, magazinele iesite cu marfa in strada, lume multa, reduceri de preturi, aglomeratie de abea te poti misca, oboseala, lume multa ca la manifestatie, aer boem si un anume charm. Nu am facut poze in Sluis (daca va intereseaza oraselul-foarte faimos dealtfel, "gugaliti-l"!), dar am facut ceva poze pe plaja...deci anexez cu mandrie!:)

6 comments:

Anonymous said...

Dupa cat lume era in apa sa inteleg ca era cam rece apa?

Dili said...

Pfoaiiiiiii ce fericire pe Luca, asa aproape erati voi d eplaja, ce frumos, sa mai mergeti de cate ori puteti!!!! Superrrrrr! V-ati si cumparat cate ceva? Femeia tot femeie :DDD

Georgi said...

Apa era ok, dar plaja se intinde pe foarte multi km, si fiind marti dupa amiaza, nu era foarte aglomerat. Mai erau destui in apa, dar nefiind aglomerat nu i-am prins eu in poza:)
Nu ne-am cumparat nimic dili draga, ca aici nu e ca in Romanica cu un milion de tarabe pe plaja. Nu exista tarabe, magazinele cu articole de plaja sunt ceva mai departe de plaja (nu foarte, dar pe plaja e doar...plaja!), si nu sunt decat cateva terase unde poti sa bei sau sa manaci ceva. dar in general, pana si restaurantele care sunt unul langa altul se afla pe strada paralela cu plaja (adicatelea ai o strada cu detoate, si din strada respectiva cobori pe plaja unde ai poate o terasa doua cu ceva haleala si sucuri si atat). Dar acum cateva zile am descoperit un magazinel cu decoratii de unde am cumparat o gramada de chestii misto. Patroana, o cucoana daneza, vrea sa mearga in Romania sa faca mobila, si poate ma ia de translator. Foarte de treaba tipa, e adevarat ca am facut cumparaturi cam de 200 euro, dar si ea ne-a dat o chestie gratis care costa cam 20 euro!

good girl said...

Luca era incantat si asta e cel mai important lucru. :D
Sa inteleg ca ai luat decoratiuni pentru terasa? Musai sa vedem poze!

Dili said...

Hei, la multi ani de casnicie si distractie minunata acolo la piscina ce am vazut-o eu candva in poze!!! :P
Cred ca deja ati plecat... s ava intoarceti si mai plini de viata, terasa va asteapta :D

Dili said...

Eu ca raia, nu va las... ia spuneti dragii babei, va-ntorserati? Cum fu? Ca d eobicei, vreau noutati despre terasa si poze din zilele de dulce miere :P
IMbratisari porumbeilor!