Thursday, August 6, 2009

Stressssss


Nu mai am somn, nu mai am nervi, nu mai am rabdare!! Placile pentru terasa trebuie sa soseasca dintr-un moment intr-altul, la fel si mobila, iar noi parca nici nu am inceput lucrarile. Azinoapte am adormit pe la 2.30 am, si la 7.15 am m-am trezit. Ma gandesc intr-una cum, cand, ce...etc. Mobila puteti s-o vedeti mai bin in poza, are perne blanc casse´. Pozele pe care am incercat sa le copiez de pe site-ul firmei la care le-am comandat sunt protejate, asa ca le puteti vedea pe http://www.nl.beltrami.be/cons/vloeren/catalogus/mint-yellow-natuurruw.aspx

Oricum totul parca scapa de sub control, si asta ma omoara. Am plecat de la ideea sa nu cheltuim mai mult de 1500 de euro pe gresia de terasa, si am ajuns la 2300 euro! Asta pentru ca am vazut placile respective, si m-am gandit ca daca tot fac ceva care sa dureze ceva ani de acum incolo, macar sa-mi placa la maxim, si sa nu ma zgarcesc la "cativa" euro acolo...Apoi nu am luat in calcul cam cat o sa coste sa vina sa ne tranteasca stabilizatorul in gradina, si uite ca mai costa si asta vreo 700 euro! Mi-e frica sa ma gandesc mai departe, dar stiti cum e...ai intrat in hora, trebuie sa joci! Sa auzim de bine!

10 comments:

Anonymous said...

Rabdare si tutun "my friend". O sa se termine, o spun eu unnul care nu are mai mult de un an juma de cand a depasit un astfel de moment

Dili said...

Georgi atat iti zic: daca nu faci acum tot ce trebuie nu mai faci in veci si o sa-ti para rau ca n-ai terminat. Din experienta proprie.
In rest wow, e superba si culoarea si vestea ca va vine mobila, lasa mai ca nu raman lucrurile neterminate, luati-ousurel si o sa vedeti ca acus e gata. Eu te admir ca nu ai somn avand in vedere toata oboseala cu Luca, fiindca e totusi un copil si pe langa toate belelele trebuie sa stai si cu ochii pe el. Bravos, te proclam drept guru!
Auzi, si nu te mai intrista de la stres ca cica ingrasa, banutii presupun ca tot in rate or sa se duca, asa ca daca e sa faceti treaba o sa merite, sa vezi!!!! momentele tale de relaxare pe terasa o sa merite, droaia de prieteni in vizita o sa merite, delectarea ta cand o sa privesti si o sa ti se umple sufletul de calm si relaxare... o sa merite !!!!!!

Georgi said...

offf, nu sunt eu genul care se da batuta..;sunt berbec din ala incapatant pana la Dumnezeu si inapoi!! macar sa vina droaia de prieteni sa sarbatorim ca am terminat-o...sa taiem panglica impreuna!! si nu uita sa pui cartea la bagaj! :)

Dili said...

Negociez cu cartea, daca-mi asiguri loc pe fotoliul ala de ratan de la masuta iar noaptea pe canapeaua de pe terasa, si daca ma duci la castelul din padure, atunci ti-o las 3 zile!

Georgi said...

hahaha!DEAL!!

Dili said...

Hia zi ca-s curioasa, cum e mobila, cum stati cu lucrarile? Sau vreti sa terminati diseara si sunteti in focuri? Baftaaaaaaaaaaaa!

Georgi said...

nici gand Dili draga!aici mai toate firmele de constructii sunt in concediu pana pe 10 august, deci numai saptamana viitoare (probabil pe la sfarsit) vor veni sa ne toarne baza pentru gresie. Abea luni ne vine un container special in care s apunem pamantul pe care il va sapa Pascal (aici totul se face cu cap si cu acte de la primarie). Firma respectiva se ocupa sa anunte primaria, sa puna semnalizare in strada pentru container, apoi sa-l ridice sa sorteze gunoiul din container, si sa-l duca la recicalre.De asta costa putin mai scump (ca punem gunoi amestecat in contaner:pamant,iarba,pietre).Apoi depinde si de nepotul lui Pascal cu cumnata-su cand isi pot lua liber de la serviciu, caci sa indrepti 50M patrati de ciment din ala special de unul singur este imposibil! plus de asta, toate (indreptarea si pusul de gresie) trebuie facute in aceeasi zi, altfel se intareste baza si la revedere!!Eu pana vad treaba terminata sunt stresata la maxim,plang in fiecare noapte si nu pot sa dorm mai mult de 4-5 ore pe noapte (ti-am zis ca la 6 dimineata eu vopseam garduri...cred ca au zis vecinii ca-s nebuna rau)! Iar mobila nu a sosit inca, le-am trimis un email alora, sper sa nu ma streseze si ei...ma rog, pt moment e ok ca intarzie, ca si asa ar trebui s-o stochez in garaj si n-am nici un chef!

Dili said...

Georgi, stiu foarte bine cum e cu lacrimile alea in conditii de stres si griji, dar te roggg fii barbata, terasa o sa fie gata la un moment dat, nimeni nu va grabeste, totul e sa le iei pe rand... stii tu :-)
Capul sus si imbratisari!!! O sa dispara si pamantul si gunoiul luni si o sa se mai limpezeasca putin treburile... hai ca fac galerie, si tie si lui Pascal, caci am auzit ca sapa la greu weekendul asta :P

Coana Zoitzica said...

sper ca mai ai un loc in club georgi.
si eu adorm cu mobila si gresie in cap si ma trezesc la fel.
nici mie nu-mi iese faza cu opritul la bani..ca doar nu o fac lunar casa...asa ca am ajuns la niste sume astronomice :))))
noroc ca mai am ceva timp sa ma razgandesc ;)

Georgi said...

nu te razgandi ca o sa-ti para rau!"exact, nu o faci lunar asa ca nu te zgarci la ce-ti place!mie sper sa mi se termine stresul vineri cand ar trebui sa fie punctul terminus (ca in toamna incepem cu baia!hihi!)sigur ca e loc in club, aici,la nebuni!!:)