Wednesday, September 23, 2009

The painted veil

Sometimes the greatest journey is the distance between two people ... aceasta este motto-ul filmului "The painted veil". Desi ceva mai vechiut (facut in 2006), abea l-am vazut acum doua zile, altfel nu prea scap filme pe care mari actori ca Edward Norton si Naomi Watts - in cazul de fata- isi pun semnatura. Un film tulburator care si-a meritat premiile din plin, iar coloana sonora...nu am avut demult asa revelatii! Va las sa ascultati!

4 comments:

Anonymous said...

Imi place Norton fffff mult. Chiar am sa-l vad

Georgi said...

si mie imi place!!il gasesc un actor foarte profund!si cand ma gandesc ca a fost un cuplu cu Courtney Love!!! Chiar reflectam azi:"ce are domne muierea asta care este atat de vulgara,de plata, de ordinary de atrage numai artisti profunzi?!! caci si Cobain a fost foarte profund in muzica sa, si in viziunea lui despre viata...sincer, femeia asta pentru mine e un mister... care aparent e total lipsita de mister :)

Dili said...

Oo, ce frumoasa invitatie ne-ai facut... minunat si sensibil...
Haha, iar Courtney Love, pai nu stii tu mai Georgi ca si cei mai adanci artisti sunt barbati, iar Courtney stie bine meserie? Oi fi fost eu vulgara, dar altfel nu-mi explic. Sau poate ea reprezinta latura lor rebela, si atunci clar nu pot scapa de ea... dar bine ca scapa pana la urma :-))

copper said...

Dili draga,nu stiu daca scapa ei de ea sau ea de ei :))