Thursday, December 10, 2009

Ne dezmeticim incet-incet!







Nu ne dati disparuti! Suntem inca aici, doar ca abea acum ne dezmeticim, doar pentru cateva zile, ca apoi sa ne lasam din noi prinsi in vartejul si euforia sarbatorilor! (Fara nici un fel de legatura cu nimic, la televizor este "before sunset", unul dintre filmele mele preferate-fetelor, nu-l pierdeti!!). Revenind la subiect, am muncit la curatenia de dupa (stiti povestea cu toate transformarile din casa!)pana in ultima secunda (adica pana in ziua de dinainte de petrecerea pentru ziua de nastere a lui Pascal (care a fost duminica). Cu toate stresurile si eforturile facute in ultimele luni, va inchipuiti canu aveam chef sa gatesc pentru 9 persoane, asa ca m-am gandit sa fac ceva special pentru Pascal, si am comandat meniul pentru petrecere la un restaurant al carui bucatar sef si propietar are o stea Michelin! Meniul a fost cam asa: pateuri cu tot felul de umpluturi, pate de vanat cu balsamico si dulceata de ceapa (va asigur ca aceasta combinatie e buna rau!), fazan cu andive si shitaki sau calcan in sos de sampanie cu creveti (la alegere). Tortul l-am comandat la cofetarul care ne-a facut si tortul (unul din torturile...)de la nunta de data asta am optat pentru spuma de ciocolata si spuma de zmeura pe blat pufos de tort si acoperit cu ganache de ciocolata.Mancarea a fost super, dar am cam dat in greu incercand sa incalzim totul in aproximativ acelasi timp ca toata lumea sa manace la unison. A doua zi am mers la Irish Pub unde am mancat o super fripturica, apoi in ziua urmatoare aveam un lunch programat la restaurantul cu pricina (cel care ne-a asigurat catering-ul), ieri am fost din nou la Irish pub pentru faimosul lor strudel cu mereservit cu inghetata de vanilie iar apoi la Sealife (acvarii si chestii din astea...)unde ne-am distrat super, si cam asa au fost zilele noastre de cand am terminat cu nenorocirea aia de baie!! (mult mai bine decat sa ne stoarcem creierii cu cine votam-fratilor va compatimim, stim ca a fost un weekend super stresant in Romania!).Acum tinem post si ne pregatim un pic pentru Craciun, caci avem din nou invitati si organizam o seara plina de tot felul de concursuri si o super tombola! Nu se va castiga o masina, nici macar o masina de spalat, dar o mare cutie cu bomboane de ciocolata din cele mai fine, sau un frumos set pentru ceai cred ca sunt premii destul de atractive...
Adaug si ceva poze ca sa va mai clatiti ochii si va doresc numai de bine!

8 comments:

Anonymous said...

Asa domne, bravos :)....si mai da-i cu voturile lor cu tot. :)

Coana Zoitzica said...

o sa crezi ca glumesc, dar aseara ma gandeam sa-ti las un mesaj. prea ai disparut mult timp.
aa bucur ca sunteti ok, dar mai ales ma bucur ca ai terminat cu amenajarile. ai nevoie de o pauza mica..si de o ciocolata calda.

p.s. sper ca nu vii in romania fara sa ne spui si noua :)

Georgi said...

Salut prieteni, si multumesc ca nu ne-ati uitat!!a cam fost nebunie pe aici cu amenajarile, dar acum casa este pregatita frumos si este gata sa primeasca in vizita prietenii dragi!sper ca in primavara asta (sau la vara) sa nu mai imi trageti clapa!!
@jokere,imi pun baza in tine ca vad ca tu esti mai calator! Asa e,da-i cu voturile lor cu tot, au luat destul de la noi pe toate planurile,nu o sa-i lasam sa ne ia bucuria de a trai chiar de tot...
Miss-tu mi-ai promis de anul trecut (adica anul ce tocmai trece)ca ne impingi o vizita, dar te-am iertat ca ai fost si tu ocupata cu apartamentul tau, cuibusor de nebunii :)la anul nu te mai iertam!
noi nu cred sa aterizam prin Romanica prea curand (ca e praf mult acolo ;))dar bineinteles ca va dam de veste daca ne loveste apoplexia si ne hotaram sa venim (nu de alta dar eu m-am jurat ca nu mai vin cu masina in Romania, in avion se smerie Luca, iar cu trenul facem trei zile...)

Dili said...

oooo ce bine ca va m,ai vedem si noi din cand in cand, felictari pentu terminarea nebuniei cu amenajatul si abia astept la primavara sa te aud cum bei cafeluta pe terasa....ar pana atunci mai vin sarbatorile si sunt sdigura ca va veti distra d eminune in frumoasa voastra casuta :D
La multi ani cu intariere lui Pascal si sa fiti cu totii sanatosi, iar Mosul sa va gaseasca inistiti si cu bradutul ala de afara impodobit :P
Noi suntem tot intr-o harababura cu niste belele prin fmailie dar sper ca pana la Craciun sa ne calmam nitel. Va pupam!!!!!!!!!!

Dili said...

miiiiiiii de scuze Georgi pentru atatea greseli, abia am putut scrie de pitici :-(((((

Georgi said...

Salut dili si multumim pentru frumoasele urari!!sper sa se intoarca la voi inmiit!Cu siguranta totul va fi bine pana la Craciun in familia voastra, ca doar d'aia e creciun-sa rezolve problemele ca prin minune :) Noi ne-am culcat la azi noapte, ca ne-am dus sa luam bradut (mai frumos decat ala de anul trecut!!), am impodobit pe afara, am impodobit prin casa, si cand am terminat am stat in canapea la un pahar de sampanie fara alcool si am ascultat colinde de craciun!!Cand am venit de la fitness am facut ^prima baie cu bulbuci si am primit primul cadou de craciun - un cosulet cu tot felul se saruri de baie, gel de dus,etc.Oooo, asa m-am rasfatat dupa tot stresul de lunile astea!!! Lumanari plutitoare si din celelalte, sare de baie cu aroma de levantica si gel de dus asemenea..;Doamne, apropae am adormit in baie, asa de bine a fost!!va pup pe tine si pitici!

Dili said...

oooooo ce minunat... bravo, ma bucur sincer fiindca meritati cu prisosinta acest rasfat... si pentru casa si pentru perseverenta cu fitnessul si pt ca arati tot mai bine si pentru seara cu sampanie si colinde... Multumim mult de urari, dar la noi s epare ca o ia totul invers, gandurile in directia razna, banii in directia subsol, soacra-mea in directia operatie si stat pe aici de sarbatori, ordinea si inistea in alte directii decat casa noastra :-)))).
Dar va pup si mergem inainte, nu? Si acu ca mi-ai zis, sper intr-o minune de Craciun, poate chiar vine Mosul bun si rosu si-mi aduce o bagheta magica :P

Georgi said...

Dili,sa crezi!Acum catgiva ani am avut si eu un astfel de Craciun, cu depresie la maxim,oboseala,bani ioc,singura si parasita printr-un colt de lume, si ma rugam ca macar "la anu'" mosu' sa-mi aduca un Craciun mai bun...si pt ca mi-am dorit asta chiar in ziua de Craciun, s-a implinit :)