Saturday, February 13, 2010

Sa aveti o zi plina de iubire!!

Sunt atat de nerabdatoare sa plecam maine, incat nu pot sa dorm! Ma dau cu surf-ul pe net, si cautand idei de interioare orientale (asa de distractie ca nu cred ca schimbam mobila pana nu se face Luca mai marisor), am dat peste un resort in Tailanda de zici ca-i paradis. Cea mai ieftina viluta costa in jur de 700 dolari pe noapte...dar eu una tot m-as aventura asa ca la vreo 3-4 nopti, nu de alta dar sa am amintiri de care sa ma bucur toata viata, si zic eu ca se merita sacrificiul! Ia luati de check-uiti this out, si sa mai imi spuneti dupa aia ca nu credeti in rai!!
Pana una alta ne ducem colea in Olanda, mai prin vara in Spania si in late summer tragem o fuga de vreo saptamana in sudul Frantei...dar desi aman Tailanda, nu o scot de pe lista!
Sa auzim de bine, Dili draga: LA MULTI ANI CU SANATATE SI IUBIRE-UN MILION DE IMPLINIRI! si va doresc sa simtiti si sa daruiti iubire pe 14 februarie!

5 comments:

Anonymous said...

Distractie frumosa...si iubiti-va mult! :)

Dili said...

Multumesc mult-mult Georgi, si voua un mare si pliin de iubire LA MULTI ANI si sa fie in fiecare zi un fel de valentine;s fara nume... sa va relaxati si sa savurati fiecare clipa! si vrem pozeee!

Dili said...

wow Georgi, am vazut acum tragedia cu ciocnirea trenurilor, sper ca voi erati la viluta si sarbatoreati si nu aveati treaba pe acolo... va imbratisez!

Georgi said...

noi suntem ok, dar ffoarte obositi! luca a fost bolnavior pe durata escapadei, a tusit ingrozitor, nu a putut dormi noaptea, deci nici noi....abea acum ne mai revenim putin, dar ne-am imbolnavit noi!! off!! si ieri, ( ca tot a fost 16-ziua noastra cu ghinioane), ne-am incuiat afara (usa noastra e d'aia tampita ca daca o inchizi de afara, se incuie, si daca nu ai cheie esti prajit!!), asa ca distractia asta ne-a costat 35 euro, doar ca a venit (dupa o ora) un nene cu un speraclu si a descuiat-o in 30 de secunde (daca era incuiata cu cheia, in toate cele 5 puncte-nu putea s-o descuie, dar asa, doar ca am tras-o dupa noi (si cheile in usa pe dinauntru)i-a fost destul de usor, dar 35 de euro!!! pentru ca a venit pana aici si si-a facut de lucru 30 de secunde!!!! oricum, venim cu poze, locurile pe unde am fost sunt extraordinar de frumoase, si am avut parte de un Valentin alb!! a nins fraticule!!!

Dili said...

Bravo mama, dar sa va faceti bine ca boiciunile astea ma dispera.... noi cu racelile chiar am avut noroc chior, au dat altele peste noi dar n-am stiut ce-s aia muci sau tuse iarna asta... sanatate multa!!!
Deci ne reprofilam, ne facem firma de yale-chei&co... mamicule cati bani!!

Alb fuse si la noi si inca mai e, alaltaieri m-a ciufulit un viscol de numa', ca am plecat de acasa fara caciula, gluga sau mintea la mine, dar cica in weekend gata neica, 12 grade.... as vrea s-o vad si pe-asta, deocamdata aluneca pe afara ceva de groaza.

Ai ca va pup!