Wednesday, March 10, 2010

Tanger

Si daca tot o sa fim in "foarte" sudul Spaniei in iunie, de ce sa nu trecem pe celalalt continent si sa mergem pana in Tanger? Marocul m-a fascinat intotdeauna din carti, de unde lasa dara de parfum exotic in mintea mea curioasa si plina de imaginatie.
Am citit ca de la Tarifa esti in Tanger in 35 minute cu ferryboat-ul, deci ar fi pacat sa nu incercam saµajungem acolo, chiar daca asta presupune 700 km de condus in plus (1400 dus intors la Benissa) si trei zile in plus de vacanta. Deocamdata nu l-am convins pe Pascal, nu spune nici da nici ba, dar eu stiu ca asta cam inseamna "ba". Si eu trebuie sa recunosc ca este un efort, dar cand ma gandesc la albastrul cer de Tanger...

6 comments:

Jokerstyle said...

Cred ca o sa aaveti o vacanta minunata!
Eu vreau sa vad Tunisia,de fapt vreau sa vad locul unde s-a filmat Star Wars ( reminiscentele copilariei) :))

Dili said...

eu vreau sa vad Marocul de cand mi-a zis odata tata in copilarie ca o sa plece acolo asa cum pleca unchiul meu in diverse tari... a ramas aici dar eu n-am renuntat la idee... asa ca multumesc de poze!!

georgi_claudia said...

Aaaa, nu am stiu ca star wars s-a filmat in Tunisia. Si eu am googalit Tunisia si am realizat ca este o tara esxtrem de frumoasa.Deci, ai facut consiliu de familie? Veniti cu noi in Spania si Tanger?
@Dili
sunt frumoase, nu-i asa? Am ridicat din nou problema cu Pascal, dar el nu se arata entuziasmat deloc!

adriana said...

hello...de acum mai ai un cititor pe blog

adriana said...

cu toate ca sunt convinsa ca am mai fost si alta data pe aici...asta inseamna ca ai cel putin trei cititori

georgi_claudia said...

bine ai venit adriana! nu sunt un blogger foarte bun, nu scriu posturi foarte interesante sau foarte des, dar cateodata e frumos sa faci discuti si nimicuri dulci!!