Friday, August 20, 2010

Every weekend from August


















Every weekend of August is a celebration, or an exhausting way to spend the days. On 14th we moved, tomorrow we go to Paris, and on 28 we have a mega garden party - a reason to invite people dear to us to see our new house for the first time. And because I would invite you, but know that it is not so easy to come, and because I reached the bow with cables (therefore been able to download photos in the computer), I post some photos with our new interior, that I can proudly say I painted for the most part (furniture, some walls, etc). Hope you like it!

5 comments:

Dili said...

The first impression is cosy and intimate, it;s very very very nice Georgi! Looking at these pics all seems so quiet, beautiful, personalises - the things you painted by yourself are really meaning a lot it;s obvious.
And trust me, that is the ideal kitchen for me, where i can wash dishes and look outside at the same time haha.....

Congratulation dear friends and have a mega-super-perfect party on 28!!!!!

Et pour ces jours, mes pensees sont avec vous et j'espere que Paris sera le lieu parfait pour votre anniversaire!

Bisous! :DDDDDD

SARILLA said...

Moaa..tre sa scriem in limbi straine pe aici?:D Ca Dili asta m-a zapacit cu engleza si franceza ei..:D
In fine, eu scriu in romana,daca vrea vreun cititor de-al tau si eventual admirator de-al meu sa inteleaga,sa imi zica,si ii traduc.:D
Vroiam sa imi exprim sentimentele pozitive si entuziastice legate de casuta voastra.As in..wow! O ador..e exact pe gustul meu,si cand o sa vin la tine in vizita, o sa ma simt ca acasa.:)))
Cosy si intimate,cum a zis talentata doamna Dili, sunt exact cuvintele potrivite..Bravo!SI faptul ca tu ai talent si poti sa te si implici in personalizarea mobilei.. e super!Bravo!
Hai ca mai las laude si pentru alta data, nu dau tot deodata.

Georgi said...

Multumesc mult pentru laude...mi-au mers la inima!E tare pacat ca nu am inceput sa "vorbim" mai devreme,ne-am fi cunoscut pana acum...dar in iunie ati fi fost oaspetii nostri in cealalta casa!nu-i nimic!aveati motiv sa veniti si la noua casa!Nu e nevoie sa raspunzi in engleza,eu scriu asa din respect pt cei cativa cititori care nu-s romani,si stiind mai ales ca mai toata lumea vorbeste/citeste engleza...Dupa cum vezi avem multe in comun:nici eu nu am "stare", nu ma pot impaca cu o viata monotona, si eu mi-am gasit perechea care imi tine isonul in nebunii, si eu traiesc un vis :) De aici mutatul,calatoritul,pictatul de mobila sau mai stiu eu ce-mi trazneste prin cap!!:)

SARILLA said...

:)) Ok..atunci sper sa avem in comun si simtul umorului, pentru ca eu cand am zis de faza cu venitul in vizita, glumisem,da?
Adica..ce fel de fata crezi ca sunt?Sa vin asa repede la tine in vizita?Tre' sa ma scoti la un suc,intai..:D eeee...
Mda..la ce scrii tu acolo ca te caracterizeaza, in mod clar trebuie sa vorbim mai multe..:)
Ma bucur ca incepem sa ne cunoastem..:)

Georgi said...

si eu ma bucur ca ne cunoastem...cat despre scosul la un suc mai intai...nu stiu ce sa zic, ca au mai venit si alte "colege de blog" pe aici de le-am scos la un suc (ca nu au stat decat cateva ore in Brugge)si apoi nu au mai dat nici un semn de viata,asa ca ne-am invatat minte si acum cum vin musafirii,cum ii prindem si-i inchidem in casa :))cu simtul umorului stam bine, zic eu...si,da,cu siguranta avem ce vorbi ;)