Monday, March 9, 2009

Here is the Black Beauty :)




So, we got it! And also new number plates. We are now YYF 312. I like it! Otherwise, I have a terrible migraine...:(

12 comments:

Anonymous said...

Felicitari..sa o stapaniti sanatosi si fara evenimente

Georgi said...

Sa dea Domnu! Multumesc mult!

Dili said...

Aaa SA O STAPANITI SANATOSI!!!
Eu ca fetele, am ramas cu gura nitel sferica fiindca - chiar de sunt total afona-n materie de masini - o ador fiindca e asa solida si totusi feminina prin curbura liniilor. E superba, stii, fii-mea are o manie, cand vede masini le categoriseste drept triste sau vesele din cauza farurilor, ei bine BB a voastra pare si prietenoasa dupa ce ca e frumoasa, parca rade ;-)). E superba, unde o plimbati prima oara?

Stelian Muscalu said...

Rav 4 doamne ce frumusete... sa o stapaniti sanatosi. si poate faceti cu ea un drum in Romania sa ne intalnim la bere :-).

Georgi said...

@dili
multumesc mult dili...o sa-ti scriu un mail sa-ti spun mai multe despre aventurile din ultimele zile. Am plimbat-o ieri putin, dar din cauza migrenei mele nu am rezistat prea mult pe drum
@un om
multumesc mult man! Orice e posibil, chiar si un drum pana in Romania. Faci cinste cu berica?

Coana Zoitzica said...

sper sa te simti bine cat mai repede. ii sta bine lui luca in rav. ador casute astea mici si linistite. nu stiu daca ai vazut "midsomer murders", facem abstractie de murders, sunt niste peisaje si casute acolo exact ca in povesti. genul de loc unde nu ar trebui sa fie crime ...
multa sanatate si da-i gaz pana-n romania :-)

Georgi said...

@miss
dupa ce am adormit in bratele lui Pascal,m-am trezit mult mai bine dimineata. Merci pentru urari. Nu urmaresc serialul cu pricina :) am prostul obicei ca daca nu vad primul episod dintr-un serial,nu il mai rmaresc. Cu foarte mici exceptii; Casuta nu este a noastra, este a vecinilor de vis-a-vis ca pe partea noastra nu ai voie sa parchezi, dar imi place mult cand au ciresul in foalre...e minunat. Am sa fac niste poze cand infloreste.Cred ca ajungi tu mai repede aici decat in noi in Romania, dar nu se stie niciodata! Sunt o persoana foarte imprevizibila (cum am mai spus, urasc rutina si fac orice sa o "sparg");)

Coana Zoitzica said...

daca ma gandesc ca acolo berea are traditie si ciocolata la fel... mai bine veniti voi aici, ca suntem mai multi :-)

Georgi said...

ok, o sa ma gandesc la asta!

Stelian Muscalu said...

nici nu ma gandesc sa o platiti voi...berea e din partea casei :-). btw vezi ca ai si o leapsa la mine pe blog :-)

Anonymous said...

Sa o stapaniti sanatosi! Si sa ne vedem curand! Cu asemenea minunatie puteti veni in tara sa facem gasca mare, si sa povestim tot.

Good girl

Georgi said...

Ar fi minunat girls!! sa vedem cum punem in aplicare!