Thursday, March 12, 2009

I have changed the photos on Picasa

You can see now the second part of the Portugal trip. Same place, on the side, between the followers list and Luca's pictures! ;)

5 comments:

Dili said...

Before i close the blog session today i came here and found these great pics ! Where was that poiano man? I think it sounded special because of the walls :-) I think I know those kissing guys and the lady in green too :-P And the castle and the beach looked so fine... And the cutest baby crying aughhh... And what's that plant in pic 199? Beautiful, thanks for letting me travel with you.

Georgi said...

Draga Dili, este cam asa: majoritatea fotografiilor de la inceput, in care apar asa multe cladiri si un pod imens, sunt facut in Lisabona. Am parcat masina intr-un subetran sub un mall. Tipul cu pianul canta in acel mall. Da, a fost superb, si mancarea (desi de la impinge tava, a fost foarte buna si ieftina)Castelul l-am descoperit din intamplare intr-un orasel aproape de satucul in care am locuit. Bebe-ul plangea pt ca era foarte concentrat sa se joace in nisip, si un val i-a udat popoul prin surprindere!!haha Planta din fotografia 199 nu stiu ce este, pozele au fost facute intr-o gradina-magazin in care se vindeau plante. Era un loc super-super, intr-o statiune numita Vale do Lobo (acolo vin bogatasii lumii sa-si petreaca vacantele, acolo se antreneaza cei de la Manchester Untited...)Multumesc ca vii cu noi in calatorii, regret doar ca toate pozele mele din Paris, Barcelona, si de prin alte orase europene au ramas in Romania, si nu ti le pot arata. Dar cred ca colectia se va imbogatii curand. Am vorbit cu Pascal la telefon (e la servici) si mi-a spus ca la sfarsit de luna de ziua mea, si o zi dupa aceea, si inca o zi dupa aceea, si inca o zi, si inca o zi (an numarat eu vreo 5 zile)o sa "facem" ceva! Deci banuiesc ca o sa mergem undeva, probabil Paris sau Londra, sau poate in Ardeni...habar nu am, dar mor de curiozitate...hihihi

Dili said...

Eiii, asa surpriza zic si eu! Bravo Pascal! Pe cat e ziua ta? ;-)

Anonymous said...

Foarte frumoase fotografiile, chiar nu stiam ca e o tara asa frumosa. Nu cred ca benefiiaza de reclama asa cu se intampla cu alte destinatii turistice.

Georgi said...

@dili
pe 30 martie, cu VanGogh si Eric Clapton ;)
@joker
este super!!nu stiu cata reclama se face, dar sunt invadati de turisti, mai ales englezi care-si cupara case acolo (si ce case!!!) si olandezi (aceeasi poveste, si-au facut comunitate acolo). Daca ai ocazia (e cam departe, stiu) sa te duci neaparat, nu o sa-ti para rau!pt mine era visul meu sa merg in Portugalia (o fixatie de mica!)si am fost f aproape de cateva ori, dar mereu s-a amanat in ultimul moment. Viata a vrut sa-mi fac luna de miere acolo! A fost super!Si destul de ieftin.