Sunday, March 29, 2009

Mini vacation




We are going in vacation tomorrow! I don't know where! It is a surprise for my birthday. We come back on Friday. Have a wonderful week everybody!!!!

7 comments:

Anonymous said...

Have fun guys :)

Stelian Muscalu said...

have fun. asta-mi aduce aminte de luna noastra de miere. sotia mea nu a stiut unde mergem pana in momentul in care am aterizat ...moment in care capitanul aeronavei ne-a urat sedere placuta in Rep Dominicana... a fost f fain. Asteptam vesti de la voi.

Dili said...

Hehe, draguta faza cu Rep. Dominicana, pariez ca n-ar fi ghicit nici intr-o mie de ani.

GEORGI, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI IUBITA SI SANATOASA, iar din vacanta sa va intoarceti voiosi si cu multe pooze!

Georgi said...

MULTUMESC!!!! O sa ne distram pe cinste! Stiu unde mergem! Dili, ai o intuitie fantastica!! Mergemin orasul in care ne-am logodit! Am vazut poze cu casutele de acolo si cu terenul de golf, sunt super! O sa aducem multe poze, am doua carduri de memorie, asa ca....hahaha!! http://www.zoover.de/deutschland/rheinland-pfalz/cochem/cochum-ferien-und-golfresort/ferienpark/fotos
@Un om
Si cum a reactionat cand a aflat unde este? Cred ca a fost foarte fericita!! Bravo! Super faza! ne gandeam si noi sa mergem dupa nunta la aeroport si sa alegem pur si simplu o destinatie, dar ne-a fost teama sa ne riscam luna de miere!

Perti said...

Unii-s in twilight zone si altii se pregatesc de concediu... foarte frumos! ;) Sedere placuta si sa ne vedem (citim/scriem/auzim) de bine! La multi ani cu sanatate ca restu` se cumpara!

Coana Zoitzica said...

la multi ani georgi.
abia astept sa va intoarceti si sa ne povestesti cum a fost mini concediul.

Dili said...

Aaa chiar te intrebam dac-ati mai fost pe-acolo, si pe cuvant ca nu mi-a dat Pascal nici un indiciu hihihi Ma bucur mult, uitati de toate si vreme faina!!!