Wednesday, March 11, 2009

Somebody please shoot them!!


What kind of idiot does this? How stupid, uncivilized,uneducated must you be to do this??!!! Can you imagine that a worm like this, put an end to your life and your family on the road, while he continues his meaningless life??Please, please, somebody shoot them!! I am sooo, so ashamed to be born on the same land with this guy!! How can they (the foreigners) NOT judge us all the same, when they are sooooo many like that!! Way to many!! And please give me a paper bag to put it over my head, to hide away my Romanian face! This was happening yesterday on the road from Antwerpen to Breda, Belgium!

16 comments:

Anonymous said...

some one please call 911 :))

Dili said...

Georgi, n-a fost ieri ci acum cateva zile :-) Pana si miscarile le are de urangutan, ai vazut? Dar cica l-au invitat la tv si n-a vrut sa zica unde s-a-ntamplat, iar politia nu-i poate face nimic fiindca n-a fost in Romania. Cica se plictisea. Si a mai aparut azi unul, cauta "Pavarotti la volan" si-ai sa vezi, da' asta parca tine mainile pe volan.
Deocamdata calm down, cine-mi zicea mie sa nu ma mai enervez din motive necontrolabile? :-P

Georgi said...

@miss
ai dreptate miss, dar cand te gandesti ca tu-ti vei de drumul tau frumos si responsabil, fara sa fi consumat alcool sau alte substante halucinogene, si vine Tilica si te omoara, pt ca se plictiseste!!!!si vrea sa danseze la volan!!!mama ce tare e el!!!am citit eu o data la tine pe blog un post despre prostie si durere! mama ce as vrea sa doara prostia!!! asta ar fi in agonie!!
2joker
si cand te gandesti ca este atat de tampit incat nici nu se simte vinovat, sau nu invata nimic din asta (cunosc genul, sunt convinsa ca e asa), ba din contra, e mandru de ce a facut!tot nu realizeaza in tampenia lui ABSOLUTA ce e aia responsabilitate, ca un umanoid nu face asa ceva!! ca e periculos, si ca nu e bine sa pui alti oameni in pericol sau sa-i omori!! ca in mod normal ar trebui sa ai cosmaruri pt ce ai facut!dar nu...astia au nevoie de o lobotomie totala!!

Coana Zoitzica said...

????
georgi, daca vrei sa vorbim poti sa-mi trimiti mail, dar eu abia acum comentez la postul acesta :)
cam cat de bou sa fii sa te filmezi si sa mai dai si pe net? cam cat el de mare, cred, nu?

Georgi said...

scuze dili and miss. Eram pe fuga si in loc de dili am citit miss!! s-a mai intamplat si la altii miss...ITI AMINTESTI?? haha, tu esti cea vizata, mi-ai spus mie dili!

good girls go to heaven bad girls go everywhere said...

Cred ca daca ne-am uita cu atentie, am vedea si coada primatei din clip. De fapt e mult mai jos, l-as incadra mai degraba la acefali. Euglena verde, amoeba...
Acum intelegi de ce spun mereu ca regret ca nu am o pusca la mine cand ies pe strada?
Asta ar trebui castrat ca sa nu existe pericolul sa se inmulteasca. Sa ma iertati, dar asta simt...
Si mie mi-e rusine ca am aceeasi cetatenie cu pitecantropul asta saltaret.

Dili said...

Acu' tre sa ne-ntrecem sa vedem care ia primul permis de port-arma. Sau o facem cu bata? Da' eu maresc tinta, c-m vazut ieri un sofer beat crita, si tot de tir.. cxred c-o sa scriu despre asta.

Coana Zoitzica said...

ghici unde se plimba asta cu masina? in belgia. vezi in presa nationala daca spune ceva de el ca am inteles ca nu mai vreti sa-l lasati sa intre in tara ;)

Georgi said...

ti-am spus ca aratau la stiri, asa l-am vazut! deocamdata nu mai scriu astia nimic de el!

Dili said...

Nici n-o sa mai zica, probabil il inchid pe undeva si cand iese isi reia obiceiurile.

Coana Zoitzica said...

pai nu intelesesem la care stiri, am crezut ca la noi.
acum esti carcotasa, in loc sa te mandresti ca esti conationala cu primata ;)

Georgi said...

HAHAHAH!!! buna asta miss!!!LOOOL carcotasa, hai?!! spuse carcotasa sefa!!!LLOOOOOLL

Coana Zoitzica said...

eu carcotasa ;)?
ti se pare tie georgi.

Georgi said...

hehe...daca zici tu miss...

Stelian Muscalu said...

si lanoi a fost o intreaga isterie cu individul asta. toate jurnalele de stiri incepeau cu el. Iar Realitatea Tv a facut dezbateri televizate pe subiectul asta. din pacate asta este tara in care traim. pe langa oamenii de buna si foarte buna calitate se strecoara din ce in ce mai multi indivizi de genul asta

Georgi said...

cam asa e...tara extremelor!