Wednesday, April 8, 2009

I have a head ache!! How unfair life can be....

I was reading on the news site that the legacy of 750 million dollars (yes, you read well, it is seven hundred fifty million dollars!!!!!) that Kurt Cobain left behind him, it is kind of disappeared...!!! That stupid bitch (who killed him, in my opinion that I formed after seeing a movie that was banned for a long time) of his ex wife, made all kind of schemes, buying houses at a low price from people who couldn't afford to pay their loans, to re-sell them for a better price...and wash some money ("poor victim!"), and of course, with her cocaine damaged brain was crooked!! Now, they can trace "only" 30 million!
People, I'm going cookoo!!! Why, WHY in the name of God, will want someone who has such a fortune, to "make business" in order to make more money??!!!! I read somewhere that a person with a regular, average life, spends around 2 million in a life time, not considering the interest from the bank in case you would have this money (that is why I said that if I would win 6 million at lottery, I wouldn't work for a boss for a second more in my life). So, ok, "they" have a lot of "expenses", let's say they spend 100 million! We are talking here about 7-8 lives of huuuuuge luxury...so....what a f..ck you want, Courtney Love??!!!! I cannot believe that a stupid bitch, slut, drug addict like Courtney Love is soooooo ridiculously rich, after the guy who was "the value", "the artist", is rotting in the ground!! I cannot believe that all this guy accomplished in such a short life, in such a short creation time, but so strong, that still influences the whole humanity on artistic level even after 15 years from his death, is mocked, spent, used for all kind of stupid, vane "stuff" by an paranoid slut!! That she has all the luxury in the world, while Kurt was ashamed to invite his old friends (that he never forgot after becoming famous) in the limo, being ashamed of his wealth! Yes, he was and remained till the last moment of his life the most modest person possible. Money didn't change him a bit! He lived for his art (and drugs, it's true) just like he did before being rich! How fair life can be? There must be life after death, there must be JUSTICE FOR ALL!!

13 comments:

Dili said...

Georgi, who told you life was fair in our current existence was a lier. It may be so but we never know when exactly this happens. I'm only glad we have another thing in common, that's Kurt. I cried when he died, and after a while Courtney Love began to show her bitch head in tv shows to show her deep grief. Well, I never liked her, cause I usually know if I like smbdy when I see him. It's not surprising for her to do all she's doing, it's just sad. So I know that justice will come now or after death and try not to get mad over things I can't control. I mean I had ppl like Courtney in my family and I know how far a stupid bitch can go, so I won;t be surprised that easily...
So try not losing your time thinking about this broken toy with tiny brains, just enjoy Kurt's voice and hope there's a life there too.

Anonymous said...

Mai cine a zis ca banii sunt ochiul dracului se pare ca a avut dreptate. Cand avem bani multi ratiunea ni se intuneca si tot ce vedem, vedem prin prisma lor, a banilor. Devenim practic sclavii lor. Nu cred ca exista om pe lumea asta care sa poata duce o viata rationala cand are in cont o suma ca aia.

Georgi said...

@Dili ma bucur si eu ca il avem pe Kurt in comun! si eu am plans cand a murit, eram mare fana!!:) Trebuie sa existe viata dupa moarte, altfel, cat de trist ar fi ca asemenea lucruri se intampla si nu sunt pedepsite, sau "indreptate" cumva! sunt adepta ideii ca trebuie sa existe un echilibru, in tot si in toate, dar vad tot mai mult haos si dezechilibru, deci sper ca macar "dupa" exista Justice for all!!
@Joker
Am vazut un film-reportaj despre moartea si viata lui Caobaine, facut de un tip care a trebuit pana la urma sa renunte, pt ca s-a lovit de oameni ai legii cumparati, si pt ca viata i-a fost amenintata foarte serios. A vrut sa dovedeasca ca nevasta-sa a angajat pe cineva sa-l ucida. am vazut interviuri cu fostele lui iubite, fete foarte modeste, una dintre ele era chiar obeza, si se pare ca Kurt a tinut mult la ea, tocmai pt faptul ca el era foarte complexat de trupul sau mult prea zvelt (astenic de-a dreptul). Apoi, cand a devenit celebru, si-a pastrat aceeasi modestie, pur si simplu sa traiasca pe picior mare nu era stilul sau. Tot ce a cumparat, case, masini, a fost impins de tarfa sa le cumpere, lui nu ii trebuia nimic. Dar astea, sunt raritati, asa cum spui si tu, banu' e ochiu dracului, iar pt oameni de teapa tarfei...este exact genul de situatie care i se potriveste manusa! Chiar tatal ei a declarat intr-un interviu ca este nebuna cu certificat, si ca a amenintat (chiar a scris un fel de poezie), si spus de nenumarate ori ca vrea sa-l matraseasca pe Kurt!Unii oameni chiar nu merita sa traiasca, si mi se pare asa de nedrept ca se lafaie in bani si huzur!Daca tot ne e mila de ei si ii lasam sa faca umbra pamantului, macar sa traisca la limita subzistentei, sa se tarasca in noroiul care-i caracterizeaza, nu sa tina destine in mana! cam asa cred eu ca AR TREBUI sa fie viata!Nu mi-a parut niciodata rau ca un sportiv de prima mana, care a muncit o viata e bogat! e normal! dar taraturi si lipitori ca jegoasa aia....nu merita nici un scuipat!

Good girl said...

"Cu bani poţi să ai orice, se spune.
- Nu, nu se poate. Poţi să cumperi mâncare, dar nu poftă;
medicamente, dar nu sănătate; paturi moi, dar nu somn; cunoaştere, dar nu înţelepciune; strălucire, dar nu confort; distracţie, dar nu bucurie; colegi, dar nu prietenie; servitori, dar nu fidelitate;
păr cărunt, dar nu onoare;
zile liniştite, dar nu pace.
Coaja tuturor lucrurilor o poţi obţine pe bani, dar nu sâmburele. Ăsta nu poate fi obţinut pe bani".
Arne Garborg

Coana Zoitzica said...

stiu ca o sa dai cu rosii stricate, dar kurt era cumva o usa de biserica?
jos palaria pentru ce a compus, sus palaria pentru modul de viata.
cat despre evaluatorii americani ...please ...uita-te la economia lor bazate pe evaluarile "specialistilor".
daca omu era fan kurt, prezinta lucrurile din prisma lui, fara sa priveasca adevarul celor 2 parti.
cate documentare cu "elvis is still alive" exista?

Georgi said...

@miss
am vazut mai multe documentare, cel citat m-a impresionat cel mai tare!Da, poate tipul era fan, dar nu ma bazez pe ce spunea el, ci pe ce spunea ceilalti care l-au cunoscut. Apoi, cam toata lumea spune la fel despre el. nu crezi ca daca cineva ar fi avut probe contrarii le-ar fi facut cunoscute, macar de dragul atentiei mediatice? apoi, din interviuri poti sa te uiti putin in ochii unui om, sau la body language si ai cat de cat o idee...iar in ceea ce o priveste pe "zana", toata lumea spune ca e o otreapa, nimeni, chiar nimeni nu a spus sau a dovedit vreodata contrariul, cum este cazul madonnei, sau mai stiu eu cui care sunt personaje controversate.Nu e nici o controversa despre ea, si din cate am vazut-o deasemeni prin interviuri, caracterizarea pe care i-o face toata lumea i se cam potriveste. E proasta, stridenta si cu un milion de alte defecte/imagineaza-ti o amestecatura de Nichita (autohtona) cu Simona Sensual, si mai pune tu cateva baragladine si o sa ai o imagine aproape perfecta!!:) Dar nu asta era ideea. oate ca kurt nu era usa de biserica, dar asta era dreptul lui! nu a bagat mana la nimeni in buzunar, a creat ceva, lumea platea pt arta lui, deci...pe cand tipa, i-a facut un copil ca s-o ia de nevasta, nu e in stare sa creeze nici un rahat artistic la WC,s-a folosit de el (de Kurt, nu de rahat :))si acum a matrasit niste bani pt care ea efectiv nu a ridicat un deget sa-i faca!! Asta ma freaca pe mine!
@Good girl
Draga mea, asta e buna pt cine are constiinta!Persoana respectiva are de fapt exact ceea ce-si doreste!! E fericita!! Asta ma freaca pe mine!! Nu ar trebui sa fie asa! Nu merita! Justice for all!! Vreau sa fie atinsa de justitia divina acolo unde o doare, ca sa simta!!Constiinta nu are, si te asigur ca doarme ca o plosnita grasa si burtoasa in patul cel moale pe care l-a cumparat cu bani grei !!

Coana Zoitzica said...

stiu cum arata rapandula si ca toata lumea a dat in ea ca e vinovata de moarte lui kurt, dar priveste un pic la ce se intampla in lumea asta: cand un artist nu mai face ce spun ceilalti, sotia sau iubita sunt de vina (John Lennon, Elvis, etc),
acum sa fiu un pic intepatoate si morbida: el e mort, ce nevoie mai are de bani?

Georgi said...

nu e vorba de bani propriuzis ci de nedreptate, si de ce fac oamenii pt bani, si asta ma ineaca, ma sufoca. In idealul meu de dreptate si de cum ar trebui sa stea lucrurile, oamenii ar trebui sa aiba niste limite peste care totusi sa nu treaca, e vorba de autocenzura, de principii. Inteleg ca cineva isi doreste ceva foarte tare, dar nu inteleg sa treaca peste cadavre ca sa obtina lucrul respectiv. Adica, inteleg, dar dispretuiesc la maxim astfel de specimene! Aici e toata chestia! Nu CE obtii ci CUM!

Anonymous said...

Asta a fost Reporter Special de pe Anttena 3. Daca nu-ti pare prea mult , da mai departe
http://ridersonthesandstorm.blogspot.com/2009/04/sange-pentru-viata.html

Anonymous said...

Hei ce faci? esti ok?

Stelian Muscalu said...

nimic nou? esti ok

Stelian Muscalu said...

ca sa nu mai spun ca nu te-am mai vazut la una pe zi :-(

Dili said...

Bau Georgi, hai ca nici eu nu sunt mai prejos cu absenta, noi tot bolim, ti-am trimis un mail, dar totusi... esti bine? Pup!