Tuesday, April 7, 2009

New pictures

I have changed the pics on Picasa, and the place of the slide show on the blog! Now it is the first on the side bar! You can see the pics from Germany! Enjoy!

11 comments:

Dili said...

Aaa ce frumosss, uite, poza 28 o ador fiindca drumul ala forestier imi merge direct la suflet, Luca in 102 e un adevarat manechin, in136 are o privire galesa magnet de pupici, terasa cu masute roz e adorabila, piata de flori asemenea, de flori nu mai zic (mai ales laleleleee), castelul e un vis din povesti, pasarile m-au dat gata, arhitectura are corectitudinea tipic nemeasca, iar curatenia vine de la sine. Si te-am vazut si pe tine haha ascunsa dupa parbriz :P. tare frumos totul, ce bine ca ati avut perioada asta superba, se vede ca v-a priit tuturor!

Anonymous said...

Castelul din poza 103 este ca din poveste...Foarte tari pozele

Georgi said...

multumesc mult Dili si joker. la resaurantul cu masute roz am mancat snitzelul cu pricina! :)

Dili said...

Au ce pofta-mi e! Dar casa din antet ce este? Foarte interesanta...

Georgi said...

Spre rusine mea nu stiu exact, dar era "in centru" (orasul e foarte mic, centru' e un cuvant mare!). Si mie imi place tare mut, am poze cu ea si prima oara cand am fost acolo.

Dili said...

... erau cumva in Traben-Trarbach? Am gasit ceva despre o cladire cu 24 de clopote de bronz aici: http://flyhahn.com/cities/traben-trarbach-travel-guide.htm, "Carillion of the City Tower"

Georgi said...

nu, era chir in cochem...m-am uitat pe site-ul de la tine, dar nu-mi suna cunoscut. Trebuie sa cautam ceva cu "clopote in cochem" :)

Dili said...

A, bun atunci e Bellhouse - hotel si restaurant. Am avut un moment de respiro si am dat un search, altfel noi o bolim in febra si amigdalita de 3 zile (Ralu), iti dai seama, nu mai stiu pe ce lume sunt, afara n-am iesit de luni, o veselie. Ne-o trece noua pan; la Paste.

Georgi said...

bravo dili! ca eu am dat search si nu am gasit nimic! Offff, imi pare asa de rau pt domnitza Ralu!! ii trece la sigur!! Pupici!

Dili said...

Multumim, i-a mai trecut, doar ca azi noapte la 3 noi ne uitam la Animal Planet intr-o veselie.. si azi dimineata il luase usor pe frate-sau febra... eh, perioadele astea ne fac sa apreciem mai mult normalitatea. Va pup si bucurati-va de primavara!

Georgi said...

va pup si eu dili, imi pare rau ca o duceti cu boala "intr-o veselie"!! trebuie sa fie epuizant pt tine, abea s-a facut Dani bine, si acum incepi din nou!