Wednesday, May 6, 2009

OK...I start with pictures from...the back yard, first!:)











We have a little back yard, where there is a crowd of pots, and where we have a nice table for the long summer nights. There we also put the little car dvd, and we watch some live concerts (A-HA, Cesaria Evora),very suitable in the summer breeze , with a nice cup of ice-cream and a glass of...something good (in our case, soft drinks)! Well, now there is no summer, ice-cream we eat once a week...but I still like to look and take care at the flowers in this little yard, and longing for better, sunny days...

11 comments:

Anonymous said...

Frumos sa ai un coltisor unde sa te retragi seara pentru relaxare impreuna cu familia

Georgi said...

oh,macar daca am avea vreme buna, ca e un frig seara....:(

Dili said...

Frig-nefrig io tot ma abonez intr-o seara la o ciocolata calda cu tine la masuta aia din ultima poza...
Su-perb! Si-mi completez pasiunea pt ghivecele tale cu cea pt felinare. Frumoooos!!!!!!!!!!!

Georgi said...

merci mult Dili, te astept cu mult drag!!

Coana Zoitzica said...

cesaria zici si soft drink.
unde spuneai ca locuiesti?
stai sa creasca luca mai mare, sa descopere mingea si zgomotul ghiveciului cand se sparge.

Stelian Muscalu said...

te invidiez. asta-mi doresc si eu ... nimic mai mult. bravo. felicitari pentru realizarile tale, familia, casa... si coltisorul de linishte

Georgi said...

@miss
mai,da carcotasa mai esti!!!:) hehe, Luca stie deja cum e cu mingea, si stie deja ca nu are voie la flori!Sunt destule parculete si locuri de joaca la nici 5 min de mers pe jos de aici,asa ca poate sa alerge cu mingea pe acolo pana oboseste serios!
@un om
multumesc mult! am si luptat pt ele, am avut si noroc, am avut si cu cine, am stiut bine ce vreau...chestie de conjunctura! Dar nu-ti face probleme, stiu sigur ca esti pe drumul cel bun, si ca ai deja ceea ce este cel mai important:iubire si un om deosebit langa tine. Nu va ramane decat sa trageti caruta in aceeasi directie si restul se va lega de la sine!

Coana Zoitzica said...

nu sunt carcotasa, dar prea e lumea incrancenata si asa mai rade un pic :)

good girls go to heaven bad girls go everywhere said...

Vin de pe blogul lui Pascal acum. Iubire cu "I" mare scrie pe voi, dragii mei. Sa va tie Dumnezeu sanatosi si fericiti!
Sper din tot sufletul sa venim sa va vedem si sa stam o noapte la povesti in curtea aceea minunata. Daca ne primiti, desigur... :)

Dili said...

Si cu mine, si cu mine! Iar pe barbati ii punem sa ne faca serenade la lumina lunii, in frunte cu Pascal, stiu eu ca are voce :D

Georgi said...

HAHAHA, mai fetelor,dragelor,asa m afaceti sa rad!!Miss, cine e incrancenat pe blogurilor noastre?!!Toata lumea e destinsa, nimeni nu are probleme :p!!
Dili & Good girl
Va primesc cu draga inima!! Cat despre barbati si serenade...mi-e ca suna vecinii la politie daca se apuca ei sa miaune ca niste motani in calduri HAHAHA parca-i aud!