Monday, June 22, 2009

Dive si bizarerii

Acum ca avem un moment de respiro dupa toate ghinioanele despre care v-am spus deja, si pentru ca Luca doarme somn dulce de copilas sanatos si cu burtica plina, imi mai scoteam si eu parleala si am "vizionat" ceva bloguri sa vad ce mai face "lumea". Pai lumea face bine, si se agita scriind despre diverse vip-uri si dive, ca "nu stiu care" de-si plimba poseta L. Vuitton pe nu stiu unde, de Raduleasca ca pleaca nu stiu pe unde...Eu doar atat vreau sa va spun: stati fratilor linistiti ca se intorc alea noastre pitzipoance val-vartej inapoi in Romanica, unde sunt adulate si au paparazzi atarnati de coada 24 din 24! Pai fetele sufera tare-tare de megalomanie, si cui credeti voi ca ii pasa prin strainatatzuri de Vuittoane, Porsche sau alte chestii d'astea de te rup prin buzunare? Pe aici, conduci un Ferarri? Nu-i pasa nimanui!!! Te imbraci de la Chanel?!! Nu doare pe nimeni cotul de asta! Nu se uita nimeni la tine pe strada, nici daca arati ca Angelina Jolie, nici daca esti imbracat ca la circ, sau de 50 000 euro! si in nici un caz nu ajungi prin ziare sau reviste pentru ca ti-ai atarnat nu stiu ce zdranganele de la nu stiu ce firma, si care costa nu stiu cat!! Partzzz! Pai si cum sa traiasca divele noastre asa in anonimat, dupa ce sunt convinse ca le plang fanii de dor prin tara? Pai aici trebuie sa o faci lata sa ajungi la stiri, cum citeam deunazi pe nu stiu unde ca in Anglia, sotia a venit inopinat acasa, si si-a gasit sotul facand sex...nici mai mult, nici mai putin, decat cu...cainele!!!! Da,da!! Ati citit bine! Pai cum sa-ti mai revii vreodata, fie si cu 500 ore de terapie intensiva, cand ajungi si tu acasa ca omu', si ala cu care iti imparti mancarea si patul, pe umarul caruia plangi cand ti-e greu, ala in care ai incredere sa dormi langa el fara sa-ti fie frica ca te omoara in somn, ALA...este in stare de asa ceva!! Cu ce stergi imaginea asta de pe retina si din creier vreodata? Cand, super socata, impartaseam cu consortul "stirile", razand, el care vede tot felul de ciudatenii, prin prisma meseriei, mi-a zis ca asta nu-i nimic! Si mai bizar este cand cineva sparge casa vecinului ca sa faca sex cu cainele!!! Se indragostise omu' de cainele vecinului, si cum pasiunea nu cunoaste limite, nici macar legate de ... rasa, a facut si el ce-a putut ca sa-si implineasca sentimentele si pornirile patimase... sodomizand bietul caine! Pai va inchipuiti ce ar trebui sa faca biata Raduleasca pe la Monaco ca sa iasa si ea in evidenta cu ceva?!! Doamne, in ce lume nebuna traim??!! Va las cu bine, si sa auzim de lucruri...normale!

8 comments:

Dili said...

Haha, chiar ca n-am mai auzit de raduleasca de cand cu plecarea furtunoasa... Ai dreptate cu divele, pe-acolo pot sa ies in mini ca nu cred ca se uita careva dupa mine fie ca arat ca balena sau ca sirena. Dar cred ca alora de-s pe-acolo le e tare bine asa, la noi musteste piata de sexoase si zane, ar fi cam in plus.
Cu cainele? La noi se poarta oi, capre, din astea mai estice si datatoare de lapte :P. Da, mai Georgi, de ultimul racnet, de mega-mumia, de nea Gheorghe pe pariu ca n-ati auzit si nici n-aveti asa ceva pe la voi! Aha, nu stii cine e nea Gheorghe... gugaleste cu "mumie vacaresti" si-ai sa vezi. Ne-am tampit de tot, nu mai vezi o stire ca lumea, numai pitipoance si Becali, am ajuns un popor de carcotasi in care cei cu minte se retrag politicosi lasand loc inculturii si indolentei. Gata ma opresc ca o iau rau razna.
Ma bucur mult ca sunteti bine acum si la cat mai multe dupa-amieze somnoroase ca aceasta pentru Luca!

Stelian Muscalu said...

ai pus punctul pe I

Dili said...

o plimbare ceva, o fotografie cu padure sau stradute curate? Hai ca mi-e dor!

Georgi said...

sper sa pot lasa ceva comentarii!
@un om:din pacate assa e...
@dili
vor veni si niste poze curand!

Dili said...

Draga Georgi, bine ca stim cine e de vina pentru lipsa ta si anume blogspotul :-). Offtopic: cica de vina ar fi widgeturile java, eu mi-am scos widgetul ala cu useri online (si mi-am pus altul haha) si o vreme nu a mai facut figuri, sa vad daca ramane asa. Spor la trebusoare si sa aud ca merg toate struna!!!

Anonymous said...

"vedeta" nu te face nici kilu' de aur de la gat, nici Ferarriul din curte, nici "amicul" tau cainele, ci publicul spectator sau telespectator care consuma asta.Atata tump cat exista consumatori pt ceva va reista si "cevaul"

Anonymous said...

...apropo, ma bucur pentru junior ca e bine

Georgi said...

si eu ma bucur ca ati revenit! incerc sa intru pe blogul tau. am probleme cu blogspotul, sper sa reusesc sa trimit comentarii.