Sunday, June 28, 2009

Lights in the night, on the terras3 comments:

Jokerstyle said...

Intr-o chestie pe care o numeau "Labirint" in Budapesta iluminatul se facea cu lampi cu petrol care aveau un farmec aparte.
La fel si ale tale.

Dilimache said...

hopaaa, deci a functionat planl vosttu noaptea aceea, bravo! Superb, misterios, exotic, intim, relaxant pe terasa voastra... Asociez imaginile cu mireasma florilor si rezulta o cu totul alta viata care incepe dupa ce Luca adoarme... ce frumos!

georgi_claudia said...

merci, jokere!Da, au un farmec aparte, si pt mine iluminatul este foarte important. Detest de pilda lumina care vine din tavan (desi am lampi in tavan);dar le folosesc rar, cel mai mult folosesc lampi care "arunca" lumina in tavan
Hehe, a mers in noaptea aia, Dili, si cam atat,ca Pascal a cam avut ture de noapte! suntem cam in "focuri", marti dimineata la 8 vin aia cu geamurile, abea astept, dar avem si mobila de mutat (tot ce e in fata geamurilor), plus ghivece uriase si grele afara ca sunt tot in fata ferestrelor...ureaza-mi succes! Merci pt mail, dar o sa am timp sa-ti raspund abea dupa 2 iulie cand se termina nebunia...si curatenia!!