Sunday, June 28, 2009

Lights in the night, on the terras







3 comments:

Anonymous said...

Intr-o chestie pe care o numeau "Labirint" in Budapesta iluminatul se facea cu lampi cu petrol care aveau un farmec aparte.
La fel si ale tale.

Dili said...

hopaaa, deci a functionat planl vosttu noaptea aceea, bravo! Superb, misterios, exotic, intim, relaxant pe terasa voastra... Asociez imaginile cu mireasma florilor si rezulta o cu totul alta viata care incepe dupa ce Luca adoarme... ce frumos!

Georgi said...

merci, jokere!Da, au un farmec aparte, si pt mine iluminatul este foarte important. Detest de pilda lumina care vine din tavan (desi am lampi in tavan);dar le folosesc rar, cel mai mult folosesc lampi care "arunca" lumina in tavan
Hehe, a mers in noaptea aia, Dili, si cam atat,ca Pascal a cam avut ture de noapte! suntem cam in "focuri", marti dimineata la 8 vin aia cu geamurile, abea astept, dar avem si mobila de mutat (tot ce e in fata geamurilor), plus ghivece uriase si grele afara ca sunt tot in fata ferestrelor...ureaza-mi succes! Merci pt mail, dar o sa am timp sa-ti raspund abea dupa 2 iulie cand se termina nebunia...si curatenia!!