Thursday, June 25, 2009

Ne-a lovit caldura si pe noi!!





In sfarsit, 27 de gradutze si la Brugge! Acu', pe seara, 23. In noaptea asta, daca ne lasa Luca care ca niciodata tocmai s-a trezit dupa juma de ora de dormit (el care doarme noaptea ca busteanu') si ne striga tanguit; Dar poate totusi reusim! O sa iesim pe terasa, aprindem toate felinarele si lumanarile, si poate facem si ceva poze sa va mai tinem la curent cu viata noastra. Azi am luat micul dejun afara, l-am lasat pe Luca sa se balaceasca intr-un bazinas de plastic, de era tot murat din cap pana in varfurile unghiilor, si am facut o tura cu bicicleta, dar o pana ne-a facut sa ne intoarcem pe jos. Doar vreo 5 km! Asa ca pe seara, am tras o tura pe la o "friterie" (adica fast food cu cartofi prajiti si tot felul de frigarui prajite in muuuult ulei-eu am mancat o salata!), apoi prin oras la o inghetata (eu doar am gustat de la Pascal). Cam asta fuse ziua noastra de vara/vacanta, si revenim cu poze, daca ne mai lasa nenea de la blogspot! Pana una alta, bag niste poze cu Luca. Va pup si vadoresc sa suportati caldura cu bine si fara sa va deshidratati prea tare (trage nene niste beri la o adica!!)

5 comments:

Dili said...

Eiiii era si timpul, da' ce privire ne trage Dl L, m-a omorat ce smecher e. Ce bine ca e cald si acolo, aici mai nou ziua e ff cald iar seara ploua dar tot cald e (la zece jumate' seara ne plimbam toti 4 pe-afara).
Ma bucur pentru ziua petrecuta frumos si pentru ocazia de mers pe jos (:-))) si ma infratesc cu tine in suferinta cu salatele, esti tare, eu ieri am cedat si am halit o inghetata.
Ador insa caldura si astept cuminte racoarea padurii care duce la castel.... :-D
Sper sa mearga planul noaptea asta, ce frumosssss!

Anonymous said...

Pe noi ne-a plouat 5 zile din 5 la Budapesta, asa ca acum apreciez soarele si caldura la adevarata valoare.

Coana Zoitzica said...

pai salata si inghetata..nu prea merg.
ma bucur ca sunteti bine toti 3.

Georgi said...

multumesc pt comentarii! snt frustrata la maxim cu blogul asta! sper sa mearga acum sa va raspund, dar pe viitor, daca nu raspund, nu e din cauza ca va ignor! chestia asta cu "acum te las, acum nu" (ma refer la "astia" de la blog care cand ma lasa, cand nu, ma face sa fierb in suc propriu!

Dili said...

Of, nici daca dai "back" nu ti se-ncarca? la mine merge... si tot IE8 am.