Monday, June 8, 2009

New BBQ!!



We have a new BBQ grill!! Friends are invited for a lot of goood meat and lot of fun! It is still in the box,but man I wanted it a good BBQ grill for a looong time! We saw one exactly like this one,but for 10 persons (this is for six), and we liked it a lot, but the price was...hmmm...109 euro, so we thought that maybe it is not the moment to invest this amount,especially that initilly we were looking for one of 25 euro, but we decided it wasn't good enough, then we looked for something in a price range of 60-70 euro, than the one of 109 was looking really great,so...we decided to think about it. Meanwhile Luca fell asleep in his trolly, so we took a tour in the shop. Pascal, with his unbelivable sense of observation, saw imediatelly the one that you see in the photo, which was a pomotion, placed aside from the other grills. It was 89 euro, and we also got 10 kg of bbq wood - restaurant quality (it says on it, slo I figure it must be gooood!!). I comewith more pics from the try out!! Other news - Pascal is sick again,and now Luca starts with fever!!! But we decided not to care, and to enjoy every day.

17 comments:

Anonymous said...

Nu stiu cat de popular este acest obicei al gratarului in Belgia, dar daca e la fel ca in Romania atunci uite iti recomanda ceva, ca tot ai gradina acum
http://www.gratare.eu/?pag=cat&cat=1&title=Gratare-de-gradina

Georgi said...

haha,le stiu!!e destul de popular,nu exista sa iesi afara sa dai o tura cu bicla fara sa-ti miroasa din vreo 10 parti a gratarel (cand e vreme frumoasa,si asta e cam rara...)

Georgi said...

alea sunt de la 300 euro in sus (aici,nu stiu in Romania),dar nu stiu de ce,nu prea ma incanta modelele astea, eu la unul d'asta visam...imi prezinta mie seriozitate si calitate...(fiecare cu pasarica lui)

Anonymous said...

Aici sunt un pic mai ieftine da' n-as putea sa zic cu cat. Toata treaba e sa aibe cosul faut bine ca sa traga fumul in rest sunt ok.

Dili said...

Mai nene sa il folositi sanatosi si sa ne aratati curand inaugurarea, adica sa se faca odata bine Pascal si Luca, ce-i cu bolicelele astea pe voi, acus vin si ma stramb la ele sa plece :-(.
Uite idolul meu, hotarat, in materie de gratarit: http://www.youtube.com/watch?v=J8u4teFcnH4 - e fantastic, mie-mi lasa gura apa cand il vad

Georgi said...

am vesti nasoale:Luca a facut din nou febra azi-noapte, 39,5, iar dimineata am fost cu el la doctor. Bietul Pascal care a venit din tura de noapte nua mai apucat sa doarma. Ghinionul a fost ca doctorul nu a vazut nimic concret (vreo infectie sau ceva), si a trebuit sa-i luam din nou sange, si sa faca pipi in pungulita. I-am dat cola sa bea (ca asta-i place cel mai tare-chiar daca de obicei nu prea il lasam, sau ii punem mai mult apa si un pic de cola), dar tot a durat pana pe la 11 sa faca pipi!! ma uitam la bietul Pascal care era desfigurat de oboseala si ma rugam de Luca sa faca pipi...in sfarsit, rezultatul il avem maine dimineata...offff

Anonymous said...

Hey sper sa fie bine pustiul! Analizele ar trebui sa "spuna" ceva. Multa sanatate!

Dili said...

Of mai Georgi, ce aiurea cu febra asta, hai ca acum sper ca sunteti mai bine, sa ne zici cand afli rezultatul, tinem pumnii... Aveti si voi grija sa mai si dormiti ca stiu eu cum e cand are febra copilul noaptea... tre' sa fiti in forma si nu e deloc usor... Sanatate!!!

Georgi said...

salut! Am vesti nasoale!Luca a facut o infectie urinara. Deocamdata nu stim din ce cauza (sper sa nu fie o malformatie a uretrelor, caci va trebui operat...Doamne fereste!), avem saptamana viitoare o intrevedere la doctor, deocamdata e pe antibiotic. Altfel, ce sa va mai s^pun, sunt tare ingrijirata, aici ploua de apropae o saptamana, iti vine sa-ti iei campii...sper sa revin cu ceva vesti mai insorite...:(

Dili said...

Georgi nu mai pune raul inainte, stiu ca parintii cu mine-n frunte au obiceiul sa faca scenarii din cele mai urate cand e vorba de copiii lor bolnaviori, insa chiar nu cred ca e cazul fiindca eu zic ca daca era ceva cu uretrele aveati si alt semn pana acum. Cred ca e pur si simplu o infectie urinara, imi amintesc cum la varsta lui Luca, nepoata-mea statea saraca la olita si plangea ca nu putea sa faca pisu de durere, facea des infectii din astea si cu febra si cu usturimi si tot tacamul; nu stiu daca la baietei difera insa eu zic ca daca v-0a dat antibiotic oricum va trece repede si va fi bine.
Si vezi ca pe la pranz ma concentrez sa trimit un buchet imens de raze de soare calde la voi, fiindca aici nu ducem lipsa deloc...
Sanatate multa copii, va imbratisam cu dragoste, fiti cuminti si ganditi-va ca in curand Croatia va asteapta :-)) (pe cand? :D)

Anonymous said...

Cum se mai simte juniorul?

Georgi said...

se simte bine, nu are dureri, totusi, bineinteles ca ma sperii...nu a mai facut nici febra...Dili, cred ca ai dreptate, daca are vreo disfunctie a uretrelor, am fi avut probleme pana acum...nu stiu ce sa zic...offf

Dili said...

Neata! Ce bine ca s-a dus febra, sa ne zici ce mai zice dr. Nu te ma gandi la prostii, ai vazut ca nu e cazul. Va pup si astept sa-mi spui cand a ajuns soarele la voi. Eu l-m expediat de 2 zile!!! Sanatate Luca!

good girl said...

Ce faceti, dragii mei?
Cum se mai simte Luca? Sa aveti grija de voi si astept vesti bune.
Va pup!

Coana Zoitzica said...

nu ai mai scris de mult si am citit de luca aici. sper sa fie ok juniorul si sa fie doar o mica infectie.
sper sa ne dai vesti curand si sa ne spui ca sunteti toti bine si va pregatiti de concediu, care, paorpo, unde il petreceti?

Georgi said...

salut miss!Luca este mult mai bine, multumesc de grija.Intadevar am fost foare ocupata si nu am reusit sa scriu cam de multisor. Cat despre concediu, nu stiu inca, depinde de firma care vine (si cand vine!) sa ne schimbe geamurile. In cel mai fericit scenariu Croatia sau Spania (a vazut Pascal o vila misto intr-o zona misto, cica daca iei vaporul in 2 ore esti in Maroc, si m-ar tenta ideea), iar in scenariul mai putin fericit, in Germania (ca-i aici aproape).Va tin la curent!Numai bine!

stelian said...

acum nu va mai trebuie decat carnea de mici :-))