Sunday, July 12, 2009

New pictures on Picasa

7 comments:

Dili said...

Vaiiiiiiiiiiiiiii ce frumuseteee! Stai ca ma grabesc sa fac rucsacii si le iau pe rand rapid:
1 - ce misto te-ai tuns, ti-am zis si pe twitter, pari mai smechera, nu stiu de ce hahahha!
2 - Luca seamana tot mai mult cu tineeeeee! Pe bune, si ador parul lui buclat!!!
3 - Pascal e si el taaare smecheras asa cu ochelari si putin cioc - v-a prins bine munca prin casa mai neen!
4 - parculetul e de viiiiiiis, si pontonul, si poza aceea sepia cu ei doi pare desprinsa din alta epoca... frumos!
5 - florile! aaa, florile sunt minunate, le-ai prins astfel incat le simt parca mirosul, pe cuvant!!!! Frumoase rau, ca si fluturasul acela... mi-ar fi placut mult o poza cu tine fotografiind individul inaripat, cred ca erai haioasa rau!
Ce biner ca ai putut pune posze, imi era dor de voi.. Luca mereu mis e pare mai mare, la varsta asta chiar cresc vazand cu ochii... cu totii pareti mult mai plini de viata, iar atmosfera din fotografii spune un singur lucru : VACANTAAAA!
Gata va pup, raman aproape!!!

Dili said...

iertaciune pt greseeeeeli!!!

Georgi said...

haha,nici o problema pt greseli.ma bucur mult ca iti plac pozele. Pascal nu-si lasa cioc ca nu-l las eu!!a avut o viata mustata, dar cu juma de an inainte sa ne cunoastem si-a dat-o jos, si bine a facut!;) Da, Luca creset vazand cu ochii. Pozele sunt din mai multe locuri. Cea cu pontonu' si cu Pascal cu ochelarii de soare (si toate celelalte din acest gen)au fost facute la un lac la care am mai fost cand vea Luca vreo 3-4 luni. Lui Pascal nu-i venea sa creada ca autrecut deja 2 ani de cand nu am mai fost acolo! cele cu fluturasu si cu rosiile si castravetii sunt facute in gradina, iar cele cu leaganele, in padurea aia cu castel la care am fost prima oara asta iarna, am mai postat eu poze de acolo!am fost si aseara, era full de copii!!!Cred ca erau vreo 100!! fara exagerare!!fugea baiatul meu ca un catel intre un baietel si ta-su care se jucau cu frisbee (e innebunit dupa frisbee si noi am uitat sa-l luam de acasa...)a fost super!

Anonymous said...

Ce dulce este Luca in poza in care doarme

Georgi said...

da, doarme asa de profund...!!!parca ar face nu stiu ce munca si necesitata concentrare maxima!:)

Dili said...

Padurea aia cu castele epentru mine o poveste reala, tot ajung eu odata pe-acolo :-)))
hai ca ne-a intors salvamontul din drum, tot la bucuresti am ajuns, imi vine sa mor... dar a fost frumos rau, si refacem calatoria luna viitoare cu succes sunt sigura. Va pup si mai asteptam poze din parc!

Georgi said...

de ce v-a intors salvamontul? ce s-a intamplat? hai ca ma ingrijorezi...poate luna viitoare refaci calatoria, pana aici...vino cu detalii!!