Tuesday, July 28, 2009

Primul crin


Asta este primul crin (da, din seria celor pe care i-a taiat Pascal cand a tuns iarba - din 10 am ramas cu 7)!Nu numai ca este extraordinar de frumos, si ca ne uimeste cand ne uitam la el prin perfectiunea sa de opera de arta, dar miroase si extraordinar de frumos!! Nu eram o adepta a crinilor, Pascal a vrut sa-mi faca o surpriza cand mi-a adus cele 10 radacini, dar de acum incolo i-am adaugat pe lista de prioritati, in capul listei chiar! Va mai arat si o begonie atarnatoare, cea rosie, care a inflorit tare tarziu, nu stiu de ce, si ...castravetii!! Da,da!! Nu am mai vazut asa castraveti plini de flori ca cei pe care i-am pus eu intr-un ghiveci, si care acum dau roade la greu!:) Mai puneti la socoteala faptul ca i-am pus din seminte si nu din rasadnita, si ca am plantat semintele la inceputul lui iunie, cand de fapt se planteaza in februarie! Nici prin cap nu-mi dadea ca voi avea castraveti din timida mea incercare de a vedea "cum merge, domne, cu semintele astea"!

11 comments:

Anonymous said...

Superb crinul

Dilimache said...

Crinul este extrem de elegant prin forma si colorit!!! Si la mine tot a crin miroase... Toate sunt frumoase! ce tare ai fost cu castravetii aia :D

georgi_claudia said...

multam...

UN OM said...

sa vezi murati ce faini o sa fie :-))

Anonymous said...

Ce-mi plac crinii....foarte frumos.
Sa vezi ce buni o sa fie castraveciorii...anul viitor o sa te extinzi cu gradina, rosii, ardei...

good girl said...

Ma tot uit la crin... mamei ii placeau crinii...
Florile, gradina... La tine totul e frumos si linistit, imi era dor de voi.

georgi_claudia said...

haha, si eu abea astept castraveciorii, dar nu cred ca o sa murez anul asta...nu au ei timp sa reziste prea mult nemancati...:)
da, am sa ma extind cu gradina la anul..;si anul asta am rosii, am incercat si ardei, dar nu stiu de ce, imi cad florile, si nu am nici un ardei, altfel, planta este foarte sanatoasa..
si mie mi-e dor de tine, good girl, te inseli insa cu privire la un lucru:nimic nu e linistit aici...suntem in stres si munci, totul este cu susul in jos in gradina, dar rezistam:)

Dilimache said...

Ba, linistit e gandul vostru fiindca va aveti unul pe altul si sunteti toti legati printr-o dragoste enorma... zbuciumul din gradina/ casa/ terasa (chiar, mai stati noptile ca porumbeii acolo? :D) e doar vizual sau acustic :-D)

Va pup pe toti!!!

georgi_claudia said...

nu stam,mai Dili, ca am avut o vara de kaka, weather wise...e frig seara,nu-ti vine sa mai stai afara, iar Luca se culca tarziu, apoi cadem si noi ca mustele...dar am avut luat cateva breakfast-uri acolo, si in general cafeaua de dupa-amiaza.te pupam si noi!

Dilimache said...

bai ce vreme si la voi, hai ca nu se poate s-o tina asa frig seara la infinit... Si e super si cafeluta la terasa, plus un mic dejunel... merge tocmai bine. Cum mai stati cu planurile de amenajari, dar cu cele de evadat? :D Va pupa mama!

Dilimache said...

* eu, nu mama :D