Thursday, December 17, 2009

Avem zapada!! Yupiiii!!!


Oh, ce senzatie minunata sa te trezesti dimineata intr-o camera calda, sa te uiti pe fereastra si sa vezi zapada!! Cel mai bine va poate spune Luca care de azi dimineata nu face decat sa se uite pe geam si sa exclame: Wooooww!!!

11 comments:

DiliMache said...

am zambetul pana la urechi, ma bucur pentru voi, frecus placut!!!!!!!!!!!

georgi_claudia said...

haha,mai cu intarziere dar a venit si la noi! Luca s-a bucurat enorm, am facut si un mic-pitic om de zapada pe care l-am pus la geam (afara!) O sa pun poze! Ador serile de iarna, cu lumina aceea rosiatica a felinarelor de pa strada reflectata pe zapada!!

DiliMache said...

ce frumos.... si noi am avut alaltaieri un omulet de zapada pe care l-am adus in casa :P, si fii-mea a fost distrusa cand s-a topit...

Jokerstyle said...

E prima zapada pt el?

georgi_claudia said...

@joker
nu,dar nu abea acum a realizat ca zapada e ceva cu care sa te joci!:)

Little Miss Sunset said...

dupa cum vad la tv si voi aveti la fel de multa zapada ca si noi :))
cred ca zapada resuseste sa trezeasca copilul din fiecare dintre noi...imi si imaginez ce batai cu zapada sunt in curte la voi :)

georgi_claudia said...

eee, nu chiar, ca Pascal e la serviciu azi, vine seara, iar Luca inca tuseste destul de urat. Dar o sa vedem ce se poate face :)

good girl said...

Buna dimineata, baieti si fete!
Stau si ma uit de minute bune la fotografiile tale. Este atat de frumos! Mi-a fost dor de voi si ma iarta, fata buna, ca nu am mai fost de multa vreme in vizita la voi. Am venit acum, calator de departe, si iti bat la geam ca sa iti cant colind de suflet, de aici, de acasa.
Am stat departe, pentru ca au fost multi nori pe partea mea cer, dar acum incep sa se imprastie si se vede in departare o raza de lumina.
Sa aveti o iarna ca-n povesti si de vei deschide usa, iti voi spune povesti de suflet.
Sa aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine.

georgi_claudia said...

hei!!bine ai ...inviat!! Cu asa cuvinte frumoase,cum sa nu te iertam?Si noua ne-a fost dor de tine. Esti foarte binevenita si abea asteptam sa auzim povesti de/din suflet. Cat despre nori, nici nu mai merita sa fie mentionati!;)

UN OM said...

mai nasol e cand trebuie sa mergi la job si drumurile nu sunt curatate

georgi_claudia said...

eh,nu tine prea mult zapada pe aici. Pe drumurile nationale si autostrada e curatata,dar pe stradute nu curata nici ei!:)