Monday, March 22, 2010

Sarbatoresc ca imbatranesc!


Si cum sarbatoresc ca imbatranesc? Bineinteles, facand ceva tineresc!!! :)) Sunt foarte curioasa pentru senzatiile tari pe care ti le ofera "masinuta". Voi, care ati mai facut quad, cum e? E ceva adrenalina sau numai zgomot si fund rupt prin hartoape?

9 comments:

Little Miss Sunset said...

la multi ani, mujer! tot ce vrei tu si mai mult chiar.
revenind la masinuta, depinde daca-ti plac astfel de sporturi si atunci e mai mult decat zgomot si fum, daca nu-ti plac...o sa fii foarte dezamagita. eu zic sa o testezi la maxim masinuta, sa vezi cea paote ea, dar ce poti si tu.
petrecere frumoasa!!!

Georgi said...

mai e putin pana la ziua mea, dar multumesc mult pentru urari! Eee, daca o sa fiu dezamagita de masinuta, nu-i nimic, ca am in week-end si un bbq frumos in familie, asa ca m-am scos pe partea asta!Rezolutia mea pe toti anii de acum incolo, este sa fac de ziua mea ceva ce n-am mai facut pana atunci, asa ca prea dezamagita nu am sa fiu ca macar punctez la rezolutie!!hahaha Sper ca esti bine si ca munca nu-ti scoate peri albi!

Dili said...

Draga Georgi, sa traiesti si sa infloresti, sa fii sanatoasa si frumoasa pe toate partile si sa ramai mereu la fel de puternica !
La multi ani maica, multi ani frumosi!

Si sa ai parte de un Paste plin de caldura si lumina de la inimioara!!!

PS; maine plec asa ca o sa vin cu un ou cu intariere la ciocnit, asa cum am venitsi cu mesajul asta. Desi vorbesc aproape zilnic de voi cu al meu sot, m-am trezit ca iar am intarziat... am fost cobza de racita zilele trecute dar nu e o scuza, acu iar am gura blindata de fire, o sa am niste sarbatori minunate si cu restrictii la papa :-))

Va pupacesc si sa ne revedem sanatosi!

Dili said...

intarziere*

Georgi said...

Draga Dili,noi am avut niste zile tare agitate, si inca& avem, dar o sa-ti spun mai multe la telefon, si in plus ni s-a virusat si calculatorul!Sa te intorci sanatoasa, si cu 2 kile mai slabuta hahaha! Sa aveti un Paste luminos si bogat! Va pupicim pe toti!!!

Dili said...

Of Georgi, sper ca sunteti bine acum, te rog sa-mi dai si mie nr tau de mobil pe mail ca noi plecam diseara si nu mai am nici un tel, calculatorul si noua ieri am crezut ca a murit dar se pare ca inca isi mai trage rasuflarea, sper sa va reparati si voi totul!
Si sper ca zapaceala sa fie de bun augur, sa fie lgata de ce stiu eu :D
Va pup, un Paste frumos va doresc copii!

Dili said...

LA MULTI ANI GEORGIIIIIIII!

... de sf Gheorghe :D

Sa fii sanatoasa si zambareata!

Georgi said...

multumesc Dili draga! Toate cele bune si voua!

Anonymous said...

Aoleu....
Fu ziua matale??!!
LA MULTI ANI!! sa fii sanatoasa si iubita!