Wednesday, March 3, 2010

Vacanta

Gata! ne-am hotarat si rezervat si prima vacanta de vara a anului astuia. Pe 5 iunie trebuie sa fim aici. Benissa este un orasel e Costa Blanca, foarte aproape de orasul Denia despe care presupun ca Manu Chao canta in cantecul cu acelasi nume. Sunt taaaaare curioasa. Spania pentru mine inseamna Barcelona si prima mea iesire in strainatate. Am fost bineinteles cu gura cascata in stanga si in dreapta, dar am stat doar trei zile (mi-am sarbatorit ziua de nastere intr-un frumos hotel de pe Ramblas-cadou al prietenului meu de pe vremea aceea-nu hotelul ci excursia, parfumuri, ciocolate fine, o suta de dolari sa-mi cumpar eu ce vreau...una dintre cele mai frumoase zile de nastere!), si nu am vazut mare lucru din obiectivele turistice in care abunda Barcelona! Sunt tare curioasa, cum va spuneam, "sa vad" cum o sa ma simt in Spania anul acesta, intr-un cadru total diferit de ceea ce al trait cu mai bine de 10 ani in urma! Daca ati fost prin Spania, spuneti-mi si mie parerile voastre.

9 comments:

Dili said...

of ce frumos, bravo!!!!!!!!!! superb va fi... ah ce bine suna "prima vacanta de vara a anului astuia"!! eu cred ca n-o sa am nici una :P.
ti-a trecut gatul??

Georgi said...

aproximativ...ma simt mult maibine, si azinoapte am reusit sa dorm vreo 5-6 ore. Cand se trezeste Luca, il ia Pascal si vine jos cu el, asa apuc sa mai dorm 2 ore:p Da, sper ca vom avea 2 vacante de vara anul asta, Spania, si apoi, la sfarsitul lui august (pt aniversarea noastra) in sudul Frantei.Pacat ca nu ai vacanta, dar nu se stie! De fapt, daca zici ca incepi munca :(

Anonymous said...

@ Geori

Ce ma bucur ca ati ales locatia aia!! Era si preferata mea din poze

Georgi said...

merci jokere, poate facem o vacanta impreuna aici sau in alta parte!O viluta ca asta costa in iunie 450-650 euro/saptamana,si are doua dormitoare,deci pt doua cupluri e perfect. Daca am impartii costul chiar stai in conditii super misto, cu piscina prive´si pe bani putini. Ca sa nu mai vorbim ca ai o bucatarioara si nu esti obligat sa mananci numai la restaurant de trei ori pe zi( ar fi si pacat cu toate legumele si fructele bune dinSpania sa nu tragi un gratar cu niste salate mari pe marginea piscinei)iar cu Luca nu e usor intotdeauna sa mananci la un restaurant (cand e in toane proaste si are chef de alergat, cam mancam pe rand!)deci pentru noi un apartament sau o viluta ca asta care iti ofera toate conditiile (optiunea de a sta "acasa" fara sa trebuiasca sa mananci la restaurant, cu Luca care poate alerga liber fara sa ne pese ca isi baga mainile in farfuriile altor clienti)este alegerea perfecta in vacanta. Ce zici? De fapt asta era rezolutiamea pentru anul asta, sa fac un concediu impreuna cu prietenii, dar pana acum nu prea mi-a mers. Insa nu e timpul pierdit!:)

Anonymous said...

@ Georgi

Ar fi foarte misto, chiar mi-ar placea, dar trebuie sa convoc consiliul de familie pt. asta.
Oricum cat de curand posibil mi-am propus sa ajungem prin Belgia si inevitabil sa vizitez Brugge-ul, deci la o bere cu siguranta o sa ne vedem.
Merci de invitatie!

Dili said...

1 sanatate neica, acum s-a dus la baietii tai boala? Hai mai faceti-va bineeeeee! Pupici!!!

2 ce misto planuri, sa faci concediul cu prieteni dragi :D Numai noinu ajungem in belgia anul astra? Offff... lasa ca noi suntem spontani, cine stie ce ne rezerva lunile viitoare..:D

3 Hugs!!!

Georgi said...

joker
bineinteles ca trebuie sa ne vedem one way or another!veniti fratilor ca va astept ca pe paine calda :) da, ar fi super misto sa facem concediul impreuna, si bineinteles ca trebuie sa faci consiliu de familie, si trebuie sa facem ceva aranjamente. oate dati o fuga pana aici prin mai, asa mai scurtuta, si facem la sfarsitul lui august concediul al mare impreuna pe meleaguri insorite, nu de alta dar pe 23 august e aniversarea noastra (a voastra cand e?)si apoi mai prelungim vara pe bani putini (nu mai e sezon si preturile sunt super!)
dili:tu ai o invitatie deschisa fara termen de valabilitate,asa ca nu stiu de ce nu te folosesti de avantajul pe care-l ai cu trenul sa trageti o fuga pana aici?

Dili said...

Georgi saru'mana mereu si din inima... nu stiu de ce, cica tre sa rezolvam altele inainte de a ne plimba..... ;-(

Georgi said...

asa e intotdeauna cu prioritatile astea, pe noi ne lasam la urma. Las' ca poate o da Domnu':(