Thursday, June 17, 2010

Ne mutam!




Si pentru ca nu am prea mai dat semne de viata, inseamna ca am clocit noi ceva! Ei bine, ne pregatim de impachetat si mutat, aici!

14 comments:

Anonymous said...

tot in Brugge

Georgi said...

tot!:)nu ad mai putea sa plec de aici...

Dili said...

mama ce intim arata, eu ador cel mai tare cutia de scrisori :DDD Tre' sa-mi dai adresa ca sa-ti scriu acum ;-))))) Gainusele alea mutlicolore sunt mortale, te si vad strigandu-le cu grauntele in mana :D cred ca Luca e fericit!
Sa fie intr-un ceas bun, sunteti tari nene daca mai aveti nervi si rabdare pentru inca o zugraveala/ mutare/ decorare, bravos! si verdeata e de vis!!!!!!!!!!!!

PS; va luati hamac?:D

Georgi said...

avem nervi, ca avem motivatie! Luca este super fericit, noi deasemeni...nu numai ca avem o casuta si o gradina frumoasa, dar am castigat niste prieteni extraordinari in oamenii care ne vind casa. Sunt oameni cu credinta in Dumnezeu, si asta se vede in comportamentul lor. Tocmai am fost ieri pe acolo si ne lasa dulapul lor Louis XV...asa...cadou!si ceea ce este super, se muta la doua strazi mai incolo (ei constriesc din nou, ca s-a maritat fata cea mica si nu putea sa ia atatia bani de la banca incat sa construiasca o casa singura si sa cumpere si terenul-de asta au vandut ca sa cumpere ia terenul cu bani de la banca, iar ei cu banii de pe casa asta sa constriasca si sa stea impreuna)Le e ingrozitor de greu sa plece din casa pe care au contruit-o si in care au stat 23 de ani!

camy said...

super peisaje...totul e verde...frumos!!!

Georgi said...

multumesc mult Cami! Interesant blog-al tau :)-l-am vizitat!

Coana Zoitzica said...

poate reusesc de data asta sa postez comentariul.... se tot sterge.
acum, ca am invatat drumul, te muti???? glumesc, desigur.
pana la urma nu conteaza unde stati, atata timp cat sunteti fericiti. cum a fost concediul???

Georgi said...

concediul a fost super, dar mi s-a parut cea mai scuerta vacanta ever!!Ehh,ne mutam tot prin zona, asa ca nu trebuke sa schimbi ruta ;)

Virtualkid said...

Parca ar fi Edenul.....

Joaninha said...

Ce gradina frumoasa ! :) Eu cred ca numai pentru gradina aia si tot as avea nervi si energie sa o iau de la capat :)

Georgi said...

@virtualkid:foarte multa lume numeste noua noastra gradina "micutul eden"...deci te conformezi trendului.:) Bine ai venit si multumesc pt comentariu!
@Joaninha
Multumesc mult, le fel va doresc si voua (o gradina frumoasa,doar a voastra unde sa cresteti multe mere perfect rotunde!:))Pentru gradina asta ne-am vandut casa noastra in care am locuit doar 2 ani si in care am reinnoit aproape totul!Dar ne lipsea gradina asta minunata!:)

SARILLA said...

Doamne!Mi s-a facut pielea gainii..deci gradina asta e..THE GARDEN! Superba!Pai pentru gradina asta m-as muta oriunde..:)

Georgi said...

pai din cauza asta am ales casa asta...altfel casa e mai micuta decat cealalta (care era prea mare...prea scump s-o incalzesti...),dar am preferat sa dam cativa metri patrati de interior pentru cateva sute de metri patrati de gradina!Este intr-adevar superba,si asteapta musafiri si petreceri (aviz amatorilor!!):)

SARILLA said...

Ooff..daca aveau amaratii astai emoticoane, l-as fi pus pe ala de la messenger, de sta si viseaza..:)-daydreming ala..:)
Dar asa, nu pot decat sa va felicit inca o data si sa va doresc numai fericire aici si oriunde!