Saturday, February 7, 2009

Vitality mojo!





I need one! I have one! The winter is creeping along my veins, the coldness is blocking my thoughts, my mind, the fog is challenging my sight. I'm still moving, trying to gather my powers so that I could burst into an explosion of green broken quick images, salsa music and no-God dance. I'm nervous, I'm trying to find a jerky, short-breath beat to incinerate my blood pressure with! My will is enough! I have it! My sweet, hand-trembling-with-desire vitality mojo! Tam-tam!Tam!Taaaam!Tam-tam!Tam!Tam!

6 comments:

good girls go to heaven bad girls go everywhere said...

Draga mea, tie ti-a spus cineva ce copil extraordinar aveti? Presupun ca auzi asta de mii de ori pe zi, dar nu ma pot abtine sa o spun si eu.
Am privit fotografia lui dormind minute in sir. Este extraordinar. Esti binecuvantata cu o dragoste rupta parca din povesti si cu un copil frumos. Cand spun frumos, inseamna mult mai mult de atat si stiu ca intelegi exact ce vreau sa spun.
Citesc poeziile lui Pascal in fiecare zi. Toti le citim. Dragostea voastra este puternica, frumoasa si binecuvantata.
Sa fiti fericiti, dragii mei prieteni!

Georgi said...

Multumesc mult, scumpa mea prietena. Cuvintele tale imi incalzesc sufletul, caci simt ca sunt adevarate. dealtfel, eu simt ca noi comunicam la un nivel pe care nu-l pot explica foarte bine, dar toate cuvintele pe care nui le spunem au o anumita incarcatura sau greutate care vine deobicei dupa ani de apropiere. ma bucur ca este asa. Am nevoie de asta, imi implineste viata. Da, Luca este un copil deosebit, a fost asa dintotdeauna. Oamenii se opreau, ne opreau pe strada sa se bucure putin de el. Cand intram cu el intr-un restaurant atrage atentia tuturor, se aud excalmatii de...surpriza, bucurie banuiesc, si atrage toata lumea ca un magnet. Dar mai ales, este ciudat cum un copil asa de mic are grija de noi. Pur si simplu, daca vede ca sunt trista vine, si se uita la fata mea, ii citesc ingrijorarea pe fata, si se apuca sa-mi explice ceva, apoi ma ia in brate, ma saruta. daruieste atat de mult!!cand am fost la nepoata lui pascal, cea cu "pricina", cand Luca a vazut-o plangand,a luat-o in brate,a mangaiat-o pe par,i-a explicat...am ramas trasniti.Scuze pt stilul neliterar, dar il astept pe Pascal sa vina de la supermarket cu cartofi pt prajit, sunt cu gratarul pe foc...in meniu azi:ciuperci umplute cu sos de ciuperci cu smantana, cote a l'os de vita pe gratar, cartofi prajiti, salata verde cu nuci!!mmm. Pascal a muncit de noapte si s-a trezit cu o foooame!! te pupam!!

Stelian Muscalu said...

faine fotografiile... parca imi dau senzatia ca a venit primavara

Georgi said...

Da, desi au fost facute vara...:)

Anonymous said...

Fff misto pozele...Apropos am visat eu sau in Bruxelles e un festival al florilor in august?

@Un Om
Sambata chiar a fost o zi de primavara.Am stat afara la soare si la un gratar.

Georgi said...

@joker
sunt tot felul de festivaluri de genul acesta. Anul trecut a fost unul in Brussels, far au fost si in Brugge. Aleg o tema, si prin diverse locatii, in oras,fac covoare florale, reprezentand o imagine pe tema aleasa.Deasemenea, in cursul verii, timp de 2-3 saptamani, se organizeaza un festival "cactus festival", dar este un festival de muzica si se plateste intrare, iar in alte locatii sunt organizate tot felul de activitati super misto si gratis. ca de pilda cinema in aer liber, in parc,(am vazut acolo "pisica alba,pisica neagra"-a 6 oara!)sau concerte cu tot felul de grupuri, care nu sunt faimoase, dar atmosfera este bestiala. A fost un concert cu o trupa sarbeasca, ceva gen Goran Bregovic...am crezut ca innebunesc belgienii, nu-i mai lasau pe sarbi sa plece de pe scena...a fost super!!! toata lumea dansa, canta, bea bere...!!