Tuesday, May 12, 2009

I have changed the pictures on Picasa

You can see now all the pictures from the two days of party. Later on I will write a post and pick some pictures to explain what is what. :) You can also see pictures with the new flowers added to the collection, the little tomatoes and the strawberries, along with the party ones. Hope you will enjoy!

5 comments:

Anonymous said...

Nice pics

Dili said...

Ooooooo great smiley faces I see there and some sweet boy receiving niiice presents, and some great flowers and the best terrace in the world (asa se zice terasei?!)
... haide ca la fiecare poza as avea de palavragit o groaza (da, ne e scris in gene) dar sa sintetizez:
1 - multumim ca ne-ai lasat sa patrundem in casa ta !
2 - sa conduceti sanatosi noua tricicleta si sa va lafaiti cuminti in noul cort in timp ce va jucati cu noile jucarii! Luca e un dulce si ma bucur ca s-a distrat si in parc si ca arata asa bine pentru doi anisori si ca are popice si de aceea ii trimit si multe pupice de la mine!!!
3 - toti ursuletii de la petrecere sunt dragutei rau, si am vazut si taratorul cu ochi albastri ca marea, dar cel mai dragut ramane febletea mea printul Pooh sarbatoritul!
4 - ma bucur mult ca v-am revazut si pe voi, eu iti zic sigur ca sde vede ca ai muncit cu regimul si stii tu, toate celelalte, felicitari, imi place rau de voi asa veseli!!!!!!
5 - toaaaaaaaaate florile erau atat de in forma incat parca inflorisera special pentru Luca... sunt suuuuuuuperbe, acum m-am indragostit de ghiveciul albastru haha
6 - referitor la pct. 1, sa stii ca m-ai omorat cu combinatia portocaliu-verde, e preferata mea, de aceea am aplicat=o si la mine acasa, dar inca mai sunt in cautare de draperii subtiri si kaki :P - aaa, si lumanarica d epe masa era draguta rau! si servetelele, si aranjamentul ala bun de papica cu sandvisuri hihihi dar mai ales tortul cu lumanarea asortata
7 - lampioanele! daaa, lampioanele sunt de inalta inspiratie, iar teresaaaaaaaaaaaaa o vreau, mai ales dupa ce am vazut-o cum arata seara si pe deasupra si impodobitaaaaaaa!
8 si termin - ma uitam asa la casa, e exact visul multor romanasi ramasi pe-acilea, ei dar ma uitam mai ales la usile glisante uriase - oare cine s-ar incumeta sa locuiasca astfel aici de frica hotilor hahaha.... am devenit atat de suspiciosi ca ne dispare omenia din noi, cel putin asa ma simt eu uneori - uite mi-ai amintit de sediul unei firme din iasi, care avea pur si simplu pe gazonul de la strada o reclama pe un dreptunghi mare de sticla sprijinit simplu pe pamant - nu-mi dau seama cum acolo nu s-a gasit nimeni sa-l sparga. Am devioat rau, ideea e ca=mi place la nebunie casa voastra si mai ales spatiul din si de langa ea!!!
gata gura sparta, ca o sa umplu serverele oamenilor, ce sa fac, daca nu pot vorbi pe gura de durere de masea vorbesc si eu din deshte. Va pup pe toti si asteptam urmatorii sarbatoriti!!!! A propos, cand e ziua lui Pascal?

Georgi said...

ziua lui Pascal e pe 7 decembrie. Multumesc mult Dili pentru toate comentariile frumoase si bune! Aia cu vorbitu' din deshte a fost mortala, m-a bufnit rasu' desi nu prea imi vine sa rad! Luca e bolnavior, am avut o noapte infernala cu el,cu febra, si abea am venit de la doctor. Ca de obicei, Keanu (pe care l-ai vazut in poze) este tot timpul bolnav, si ca de obicei, de cate ori se vede cu Luca, mi-l imbolnaveste!!! Acum are un inceput de angina (sper ca am scris corect). Da, florile sunt superbe, si ma bucur sa te primesc la mine in casa, asa am impresia ca ati fost si voi invitati, ca tare mi-ar place sa sarbatorim impreuna!Cat despre geamul de la usa, este un geam special, nu se sparge cu una cu doua, si oricum, intr-adevar, rata criminalitatii nu e asa de mare pe aici!Te pup!

Dili said...

Of Doamne, sanatate printisorului cel mare, eu exact din asta am scapat acum 3-4 zile si e f urat si pt adulti, durerea aia nu mi-o mai lua decat sprayul de tantum verde, si nemergand la dr m-a tinut vreo zece zile :-(. Sper ca doctorul stie cum sa-i goneasca suferinta piticului, de pilda la bebele meu s-a manifestat si cu raguseala dar i-a trecut mult mai repede.
Va pup si sa nu mai faca nici Keanu bolisoare dintr-astea ca sa va puteti juca fara griji...

Georgi said...

Keanu saracu o tot ia de la gradinita (stii cum e!!) si vine si mi-l molipseste pe Lucutza! ce sa le facem saracii, ca asa se bucura cand sunt impreuna!!! Tristan (fratele lui Keanu, ala micu' cu ochii albastrii) era si el bolnavior, dar pe ala il gaseai mai mult pe podea, asa ca....:) nicio grija din partea lui! Te pup, si o sa-ti raspund la email cand am timp. Multumesc mult pt el, s-a "speriat" Pascal cand l-a vazut:), a zis ca judecand dupa marimea email-ului, noi daca ne vedem, si cu limbarita pe care o avem, trebuie sa ne puna limba in ghips, ca o sa ne scrantim limbile la sigur la cat de cu spor merg! :))hai ca m-ai facut sa rad, om batran si bolnav!:)