Saturday, January 24, 2009

6 comments:

Anonymous said...

interesante..merg intr-o cafenea mai retro

Georgi said...

da, iubesc muzica asta! by the way, tipul care a facut ororile de la cresa, s-a inspirat din personajul joker-ului din batman, era vopsit pe fata in acelasi stil cand a facut toate crimele. Avea in plan sa se duca si la alte crese, vroia sa omoare 67 de persoane. Un psihopat care se trata acasa!!! Iti poti imagina asa ceva?!!

Anonymous said...

da, am vazut si eu stirile. Este absolut tragic. De ce 67?

Georgi said...

Nu se stie, informatiile astea au fost gasite scrise pe o hartie care o avea la el. El inca nu a recunoscut nimic, isi bate joc de politie, de toti cei cei car eil interogheaza. Ceea ce este ciudat este faptul ca purta o vesta antiglont, iar psihologii spun ca cei care fac asemenea "nazbatii" nu vor sa mai traiasca dupa aceea, ori se sinucid, ori vor sa fie prinsi de politie! Si are asa o fata de copil cuminte. Daca vrei sa-l vezi dute pe:http://hln.be

Anonymous said...

Da, asa e.Pacat ca nu pot citi articolul. Cu flamanda...sunt ca "+" cu "-" :))

Georgi said...

Am sa te tin eu la curent. Inca nimic, tipul nu vrea sa vorbeasca sub nici o forma deocamdata, si din nu au voie sa-l bata sau sa-l sileasca punand presiune asupra lui. Sotul meu spune ca daca nu vrea sa vorbeasca, politistii or sa faca in asa fel incat criminalul sa aiva nevoie de ceva, acolo in inchisoare, si atunci incepe exchange-ul de informatii, in general asa se procedeaza. L-au adus acum in Brugge (unde locuim si noi) din doua motive. Inchisoarea de aici este foarte high security, si pentru ca in orasul unde s-a intamplat nenorocirea, detinutii il asteptau sa-l matrasheasca in inchisoare. De altfel toata lumea ii poarta sambetele, si parerea mea este ca nu va supravietui prea mult, cred ca o sa aiva un "accident" destul de curand. In orasul cu tragedia, peste 6000 de oameni au organizat un mars tacut in memoria victimelor.