Din lipsa de inspiratie, si ca orice gospodina fara probleme existentiale, m-am gandit sa trantesc si eu pe blog o reteta! Aici ar fi de comentat, caci ceea ce va prezint, este foarte pretentios numita "o reteta", si totodata, cu sau fara probleme existentiale, tot trebuie sa mancam (macar din cand in cand), si deci, chiar daca nu vin cu un post interesant, s-o gasi cineva pentru care "reteta" sa fie macar utila intr-o buna zi!Ceea ce veti vedea este delicios, foarte usor si foarte rapid de preparat.Se poate servi ca atare sau ca garnitura cu o fripturica de vaca (ori un cotlet de porc) alaturi. Va trebuie o conserva de fasole verde, un pachet de bacon (din accea stil american, pentru mic dejun, in felii foarte subtiri), un pachetel de branza de capra, chimen, piper.
Faceti manunchiuri din fasole verde pe care le infasurati in cate o felie de bacon.Apoi taiati rotocoale de branza pe care presarati cateva semine de cimen.Le infasurati si pe acestea in felii de bacon.
Pachetelele astfel facute se prajesc intr-un pic de unt de gatit. Merge si ulei. Puneti un pic de piper cand sunt in tigaie (da un aspect placut, se prajesc frumos)
Apoi...le mancati!
3 comments:
O, da! Chiar nu ma ducea mintea la astfel de reteta... bunnnn... da' io tre sa ma opresc la portocalele din ultima poza :-(
Arata bine şi o voi proba :). Dar voi schimba brânza de capra; nu-mi place gustul.
ok rose, faci cum crezi. Nici mie nu-mi place branza de capra, dar daca e de buna calitate si cu chimen, nu-i ma simti gustul ala caracteristic. Bine ai venit pe blogul meu! Te mai astept!
Post a Comment