Wednesday, January 7, 2009

Bunatati in Brugge - goodies in Brugge







Acestea sunt cele mai vandute "modele". Turistii considera ca sunt cadouri originale pe care sa le aduca acasa la prieteni sau familie. Tu pe care ai alege-o?
These "models" are sold the most. Tourists consider they are original, funny gifts to take home to family or friends. Which one would you choose?

7 comments:

Dili said...

Hahaha, ce tari sunt!Un om cuminte ar raspunde "ciupercutele", dar eu cred c-as putea incerca sa le prepar pe celelalte... de mancat dupa caz :-))... nu te-ntreb de care-ai incercat ...

Georgi said...

^Hai ca m-ai facu sa rad de dimineata!!!:))) pai sa stii ca nu am incercat! Astea sunt mofturi pentru "turisti" (Brugge e un oras mic, cu multa istorie, si cu strazi pline-ca pe Lipscani-tot timpul. Imi place sa glumesc si cand mersul mi-e incetinit din cauza afluxului de oameni pe strada,sa zic:Damn tourists!-Stii, nici eu nu locuiesc demult aici!)Deci, ciocolata mananc "la cutie"!!haha...si cateodata imi aduce Pascal o inima mare de ciocolata, plina cu...si mai multa ciocolata!

Dili said...

Ziceai ceva undeva de limite... go baby go! :)))))

Georgi said...

Pai tocmai asta e, ca mi-am atins si explorat (poti sa citesti si "exploatat"haha) limitele la maxim: nu mai incap in nimic!!

Dili said...

Hai ca cioco amaruie cica-i mai buna. Eu ma bag.

Georgi said...

Mie imi place aia alba, dar aici tot ce inseamna ciocolata e taaaree bun!!

Sammi said...

Aha! The first one!