Tuesday, February 24, 2009

Spring is in the air...!!I went out for a walk with Luca, and look what I found in a garden! Ah, yeap, and grumpy Luca...and bee-Luca!

7 comments:

Dilimache said...

Mai ce minunatie de floooooooooooori! Ma oftic, vreau si eu primavara, da' la noi vine iar frigul, de parc-acum ar fi cald! Dar ce i-ai facut lui Luca de era asa suparici?:-)

Jokerstyle said...

Ce bafta ai...in Bucuresti e urat, e inca iarna

georgi_claudia said...

@Joker
Inseamna ca Baba Dochia trece intai prin Belgia si ajunge mai tarziu in Romanica. Stii cum e...e greu la batranete cu toate cojoacele. Aveti si voi putina rabdare, o sa vina!
@Dili
Ah Dili draga, ne-am plimbat ieri cam trei ore! Ma dureau picioarele de innebuneam!Am gasit pe niste stradute (imi place sa explorez si merg prin tot felul de locuriun loc de joaca maaaare si frumos. S-a jucat Luca Nathan al meu de nu mai stia de el! dar cand a trebuit sa-l iau de acolo, a facut o criza de nervi, a plans cu sughituri...si cand s-a mai potolit, am trecut pe langa alt loc de joaca, a vazut copii, catzei, si a incept iar!ieri a fost suparat pe mine juma de zi!

good girls go to heaven bad girls go everywhere said...

Inca nu il vazusem pe Luca suparat. Nici nu banuiam ca se si supara. Oricum, e un frumusel.
Bucurati-va de primavara. La noi e doar in suflete ca in aer nici vorba. Noroc ca mai zambeste fiica-mea...

georgi_claudia said...

Hoho, si inca ce se mai supara!! Daca il iei de la joaca e un dezastru! Te-am avut in gand toata ziua astazi! Ma bucur mult ca ai aparut, si ca O. zambeste!

good girls go to heaven bad girls go everywhere said...

Zambeste, draga de ea, cam stramb dar se straduieste...

georgi_claudia said...

tot e bine