Friday, February 27, 2009

Good morning friends!

I have been recently reading a blog that I find interesting. I don't know if all of you would like the subject, but otherwise, it is very well written. The blog is www.curvette.ro. Yesterday, I dared to make a comment on this blog! OMG (oh my God - for whom isn't used with the abbreviations that the teenagers use now days): I had a PMS-hormonal "biatch" jumping on my head, ready to rip it off, to scratch my face with her claws, pluck out my eyes...!!! And all these for the simple reason that she didn't like my comments! If you want to have some fun yourself, check out that blog!

7 comments:

Coana Zoitzica said...

am dat si eu intamplator de el, iar acum am inceput sa citesc aventurile unei prostituate londoneze, just in case. mi se pare mult prea...bine scris pentru a fi adevarat

Anonymous said...

Mai citesc uneori. Nu ma dau in vant peneru ca in opinia mea in literatura erotica trebuie sa ai talent cu carul altfel cazi in vulgar....ceea ce face mandra care scrie acolo

Georgi said...

nu cred deloc ca este "pe bune"! Si, joker, nu cred ca vrea sa faca literatura erotica, altfel nu ar vorbi atat despre partea emotionala a situatiei. Eu cred ca se vrea mai mult un fel de sondaj de opinie! Pune tot felul de chestii controversate acolo, si observa cum reactioneaza "publicul". Cred ca in spatele blogului se afla o femeie, dupa felul in care trateaza partea emotionala. O femeie stie cum simte alta femeie, si sunt aproape convinsa ca cine scrie blogul este una, si poate chiar mai in varsta decat varsta pe cera si-o da. As spune cineva in jur de 35, poate chiar spre 40.

Coana Zoitzica said...

o parerepe care o impartaseste si good girls este ca in spatele acelui blog se afla de fapt un barbat. barbati srprind mult mai bine latura aceasta a...literaturii ;)

Anonymous said...

mda...nu stiu ce sa zic pentru ca trec rar pe acolo si nu mi-am format o opinie

Dili said...

O fi vreun profesoras de vreo 55 de ani, psiholog ceva, care-si traieste vreo viata paralela pe blogul ala... Hai c-am avut lectura de pranz, merci, am ramas putin ca la poarta noua da'-mi place ca autorul lasa comentariile sa curga libere. Hai ca va pup!

Georgi said...

Te pupam si noi Dili! Nu stiu, poate fi oricine...